Akyüz'e önemli görev

Siyaset 09.12.2019 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akyüz'e önemli görev

Petrol-İş Gebze Şube Başkanlığı görevini yürütürken yapılan genel kurul sonrasında Petrol-İş Genel Başkanlığı'na seçilen Süleyman Akyüz, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türk-İş Genel Kurulu'nda denetim kuruluna seçildi. Gebze'nin yetiştirdiği başarılı ve deneyimli sendikacılar arasında yer alan Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Türk-İş'in 5-6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşen genel kurulunda denetim kurulu üyeliğine seçildi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Akyüz, "5-6-7 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan Türk-İş genel kurulunda denetim kuruluna seçilmiş durumdayım. Bu genel kurulda desteğini esirgemeyen Petrol-İş Sendikası yönetim kuruluna, sendikamız başkanlar kurulu üyelerine, gelen şube yöneticilerine, temsilcilere ve konfederasyonumuz Türk-İş'e bağlı sendikalardan oyları ile de destek verenlere şahsım ve sendikam adına teşekkür ederim" dedi. Akyüz ayrıca yapılan genel kurulun işçi sınıfına hayırlar getirmesini de diledi. Akyüz, Türk-İş'in iki eski genel başkanı Bayram Meral ve Salih Kılıç'la da bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Petrol-İş Gebze Şube Başkanlığı görevini yürütürken yapılan genel kurul sonrasında Petrol-İş Genel Başkanlığı'na seçilen Süleyman Akyüz, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Türk-İş Genel Kurulu'nda denetim kuruluna seçildi.

Gebze'nin yetiştirdiği başarılı ve deneyimli sendikacılar arasında yer alan Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Türk-İş'in 5-6-7 Kasım tarihlerinde gerçekleşen genel kurulunda denetim kurulu üyeliğine seçildi. Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Akyüz, "5-6-7 Aralık 2019 tarihlerinde yapılan Türk-İş genel kurulunda denetim kuruluna seçilmiş durumdayım. Bu genel kurulda desteğini esirgemeyen Petrol-İş Sendikası yönetim kuruluna, sendikamız başkanlar kurulu üyelerine, gelen şube yöneticilerine, temsilcilere ve konfederasyonumuz Türk-İş'e bağlı sendikalardan oyları ile de destek verenlere şahsım ve sendikam adına teşekkür ederim" dedi. Akyüz ayrıca yapılan genel kurulun işçi sınıfına hayırlar getirmesini de diledi. Akyüz, Türk-İş'in iki eski genel başkanı Bayram Meral ve Salih Kılıç'la da bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çekildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.