Albayrak Gebze'yi Filistin'de temsil etti!

Gebze 13.03.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Albayrak Gebze'yi Filistin'de temsil etti!

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in adına Filistin'in Nablus kentinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in adına Filistin'in Nablus kentinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Albayrak toplantıda Gebze'yle iigli ve projelerle ilgili bir de sunum yaptı.  

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in adına Filistin'in Nablus kentinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in adına Filistin'in Nablus kentinde düzenlenen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Albayrak toplantıda Gebze'yle iigli ve projelerle ilgili bir de sunum yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.