19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Albayrak'tan Gebze için önemli ziyaret

Gebze 26.04.2017 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Albayrak'tan Gebze için önemli ziyaret

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti. Albayrak, ziyarette Gebze ile ilgili ortak projeler için fikir alışverişinde bulundu. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti. Albayrak, ziyarette Gebze ile ilgili ortak projeler için fikir alışverişinde bulundu. Sanayinin başkenti olan ve Bilişim Vadisi'yle birlikte önemli bir teknoloji merkezi haline gelen Gebze'yle ilgili yapılabilecek projelerin görüşüldüğü toplantı sonrası Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'a misafirperverliği için teşekkür etti.

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti. Albayrak, ziyarette Gebze ile ilgili ortak projeler için fikir alışverişinde bulundu.

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti. Albayrak, ziyarette Gebze ile ilgili ortak projeler için fikir alışverişinde bulundu. Sanayinin başkenti olan ve Bilişim Vadisi'yle birlikte önemli bir teknoloji merkezi haline gelen Gebze'yle ilgili yapılabilecek projelerin görüşüldüğü toplantı sonrası Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'a misafirperverliği için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.