19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Aldatılan Kadın, İhanetin Bedelini Çok Acı Ödetti

24.11.2015 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aldatılan Kadın, İhanetin Bedelini Çok Acı Ödetti

Kocasının unuttuğu telefonda şehvet dolu mesajlar gören Laura, ihanetin bedelini fena ödetti. Talihsiz kadın, eşine hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdi.

İngiltere'nin Warwickshire kentinin Nuneaton kasabasında yaşayan müteahhit Craig Arnolds (44) iş seyahati için gittiği New York'tan evine döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Evinin kapısının anahtarı değişmiş, bütün eşyaları gitmiş üstüne üstlük evinde altı tane öğrenci kalıyordu. Karısını da hiç bir yerde bulamıyordu. Sonradan bu yaşananların aslında kendi suçu olduğunu fark etti. UNUTTUĞU TELEFON BAŞINA BELA OLDU Karısı Laura (42) kocası Craig'in evde unuttuğu cep telefonunda bilinmeyen numaradan cevapsız çağrılar görmeye başladı. Telefonu biraz daha kurcaladığında, Craig'in New York'a varışına dair Amerikalı bir kadından şehvetli mesajlar olduğunu gördü. EVİ HIZLICA SATTI Kocasına unutamayacağı bir ders vermeyi kafasına koyan kadın bunun için Craig'in Amerika'ya gitmesini bekledi. Kızgın Laura, evinin satış ilanını www.sellhousefast.uk adlı siteye koydu. Laura, ilanında mümkün olduğunca kısa sürede diyerek evini iki hafta içinde sattı. 6 ÖĞRENCİ YERLEŞTİ Warwick Üniversitesi'nden altı öğrenci evi doldurdu. Aldatan koca Craig'in, New York dönüşü karşılaştığı manzaranın altında bu hikaye yatıyordu. ALDATILAN KADIN: EVİMİZİN PEŞİNATINI ANNEM VE BABAM ÖDEDİ Laura bu yaptığı hareketi şu sözlerle açıkladı: "Craig'in ihanetinden sonra aklıma anne ve babam geldi. Oturduğumuz evin peşinatını onlar ödemişti. Konut kredimizi ne zaman ödemekte sıkıntı yaşasak anne ve babam devreye girip yardım etti." O GECE HAYATININ ŞOKUNU YAŞAMIŞ Hayatının şokunu yaşayan Craig, New York'tan evine döndüğünde bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı. Olaydan sonra Londra'ya yerleşen Craig; "Evde bütün ışıklar açıktı. Televizyondan bangır bangır ses geliyordu. Laura'nın gecenin 11'inden sonra ayakta olmasına alışık değildim. Ne olup bittiğine dair hiçbir fikrim yoktu. Sonrasında içimi korku kapladı ve zıvanadan çıktım. Laura'nın ismini haykırarak kapıya vurmaya başladım. Karşımda Laura'yı beklerken 21 yaşında hippi görünümlü bir genç bana kapıyı açtı." diyerek o gece yaşadıklarını anlattı. "DAHA DA İTALYAN KADINLA EVLENMEM" Dersini almış olan Craig; "Bir daha da İtalyan bir kadınla evlenmem burası kesin. Bir hata yaptım ve fazlasıyla da bedelini ödedim." dedi.
Kocasının unuttuğu telefonda şehvet dolu mesajlar gören Laura, ihanetin bedelini fena ödetti. Talihsiz kadın, eşine hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdi.

İngiltere'nin Warwickshire kentinin Nuneaton kasabasında yaşayan müteahhit Craig Arnolds (44) iş seyahati için gittiği New York'tan evine döndüğünde hayatının şokunu yaşadı. Evinin kapısının anahtarı değişmiş, bütün eşyaları gitmiş üstüne üstlük evinde altı tane öğrenci kalıyordu. Karısını da hiç bir yerde bulamıyordu. Sonradan bu yaşananların aslında kendi suçu olduğunu fark etti.

UNUTTUĞU TELEFON BAŞINA BELA OLDU

Karısı Laura (42) kocası Craig'in evde unuttuğu cep telefonunda bilinmeyen numaradan cevapsız çağrılar görmeye başladı. Telefonu biraz daha kurcaladığında, Craig'in New York'a varışına dair Amerikalı bir kadından şehvetli mesajlar olduğunu gördü.

EVİ HIZLICA SATTI

Kocasına unutamayacağı bir ders vermeyi kafasına koyan kadın bunun için Craig'in Amerika'ya gitmesini bekledi. Kızgın Laura, evinin satış ilanını www.sellhousefast.uk adlı siteye koydu. Laura, ilanında mümkün olduğunca kısa sürede diyerek evini iki hafta içinde sattı.

6 ÖĞRENCİ YERLEŞTİ

Warwick Üniversitesi'nden altı öğrenci evi doldurdu. Aldatan koca Craig'in, New York dönüşü karşılaştığı manzaranın altında bu hikaye yatıyordu.

ALDATILAN KADIN: EVİMİZİN PEŞİNATINI ANNEM VE BABAM ÖDEDİ

Laura bu yaptığı hareketi şu sözlerle açıkladı:

"Craig'in ihanetinden sonra aklıma anne ve babam geldi. Oturduğumuz evin peşinatını onlar ödemişti. Konut kredimizi ne zaman ödemekte sıkıntı yaşasak anne ve babam devreye girip yardım etti."

O GECE HAYATININ ŞOKUNU YAŞAMIŞ

Hayatının şokunu yaşayan Craig, New York'tan evine döndüğünde bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı. Olaydan sonra Londra'ya yerleşen Craig; "Evde bütün ışıklar açıktı. Televizyondan bangır bangır ses geliyordu. Laura'nın gecenin 11'inden sonra ayakta olmasına alışık değildim. Ne olup bittiğine dair hiçbir fikrim yoktu. Sonrasında içimi korku kapladı ve zıvanadan çıktım. Laura'nın ismini haykırarak kapıya vurmaya başladım. Karşımda Laura'yı beklerken 21 yaşında hippi görünümlü bir genç bana kapıyı açtı." diyerek o gece yaşadıklarını anlattı.

"DAHA DA İTALYAN KADINLA EVLENMEM"

Dersini almış olan Craig; "Bir daha da İtalyan bir kadınla evlenmem burası kesin. Bir hata yaptım ve fazlasıyla da bedelini ödedim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.