Aldığı Araba Pert Çıkan Müşteri Kurşun Yağdırdı

Kocaeli 29.03.2016 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Aldığı Araba Pert Çıkan Müşteri Kurşun Yağdırdı

Kocaeli'de satın aldığı arabanın pert kaydı olduğu öğrenen şahıs, kendisine arabayı satan kardeşleri önce bıçakladı ardından iş yerine kurşun yağdırdı.

KARDEŞLER OTOMOBİL SATTI Olay,  Kocaeli'nin  Gölcük ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hurdacılık işi ile uğraşan A.E. ve M.E. isimli kardeşler bir kişiye otomobil sattı. MÜŞTERİ GERİ ALMALARINI İSTEDİ Satın aldığı otomobilin pert kaydının olduğunu ve kendisine satılandan çok daha düşük bir değeri olduğunu öğrenen şahıs, kardeşlerin iş yerine gelerek aracı geri almalarını istedi. ÖNCE BIÇAKLADI SONRA ATEŞ ETTİ A.E. ve M.E. kardeşler ile şahıs arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki kardeşi de bıçaklayan şahıs, daha sonra üzerindeki silahı çıkartarak ateş etmeye başladı. OLAY YERİ ŞERİT İLE KAPATILDI Şahıs olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, ambulansla  Gölcük  Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Polis ekipleri olay yerini şerit ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri de inceleme yaptı. HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR Hayati tehlikeleri olmayan kardeşlerden birinin silah ile elinden yaralandığı iddia edildi. İki kardeşi yaralayarak kaçan zanlının yanında başka birisinin olup olmadığını tespit etmeye çalışan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.
Kocaeli'de satın aldığı arabanın pert kaydı olduğu öğrenen şahıs, kendisine arabayı satan kardeşleri önce bıçakladı ardından iş yerine kurşun yağdırdı.

KARDEŞLER OTOMOBİL SATTI

Olay,  Kocaeli'nin  Gölcük ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hurdacılık işi ile uğraşan A.E. ve M.E. isimli kardeşler bir kişiye otomobil sattı.

MÜŞTERİ GERİ ALMALARINI İSTEDİ

Satın aldığı otomobilin pert kaydının olduğunu ve kendisine satılandan çok daha düşük bir değeri olduğunu öğrenen şahıs, kardeşlerin iş yerine gelerek aracı geri almalarını istedi.

ÖNCE BIÇAKLADI SONRA ATEŞ ETTİ

A.E. ve M.E. kardeşler ile şahıs arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında iki kardeşi de bıçaklayan şahıs, daha sonra üzerindeki silahı çıkartarak ateş etmeye başladı.

OLAY YERİ ŞERİT İLE KAPATILDI

Şahıs olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kardeşler, ambulansla  Gölcük  Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Polis ekipleri olay yerini şerit ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri de inceleme yaptı.

HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR

Hayati tehlikeleri olmayan kardeşlerden birinin silah ile elinden yaralandığı iddia edildi. İki kardeşi yaralayarak kaçan zanlının yanında başka birisinin olup olmadığını tespit etmeye çalışan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.