Alemdar'ı Toprağa Verdik

Darıca 13.02.2017 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Alemdar'ı Toprağa Verdik

Darıca’nın sevilen yüzü hayırsever işadamı Ahmet Alemdar’ın Kavala Camii’nde kılınan cenaze namazına ilçe halkı ve diğer illerden gelen bir çok isim katıldı. Alemdar’a son görevini yapmak isteyenler adeta cami avlusuna sığmadı.

Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Tahsin Tarhan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçe protokolü, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, spor kulüpleri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, işadamları, katıldığı Kavala Camii’nde ki cenaze namazında akraba ve yakınları da hazır bulundu. AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ Darıca Kavala Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Alemdar’ın cenazesi Eski Darıca Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi. Kavala Camii’nde olduğu gibi mezarlık alanında da insanlar büyük bir yoğunluk oluşturdu. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri gerek cami etrafında gerekse mezarlık güzergahındaki İstasyon Caddesi’nde trafik akışının sağlıklı yürümesi için büyük gayret sarf ettiler. Cenaze namazı öncesi cami avlusuna getirilen çelenkler de oldukça yoğun sayıda idi. Hedef Gazetesi olarak Ahmet Alemdar’a Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
Darıca’nın sevilen yüzü hayırsever işadamı Ahmet Alemdar’ın Kavala Camii’nde kılınan cenaze namazına ilçe halkı ve diğer illerden gelen bir çok isim katıldı. Alemdar’a son görevini yapmak isteyenler adeta cami avlusuna sığmadı.

Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Tahsin Tarhan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçe protokolü, ilçe siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, spor kulüpleri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, işadamları, katıldığı Kavala Camii’nde ki cenaze namazında akraba ve yakınları da hazır bulundu.

AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Darıca Kavala Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Alemdar’ın cenazesi Eski Darıca Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi. Kavala Camii’nde olduğu gibi mezarlık alanında da insanlar büyük bir yoğunluk oluşturdu. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri gerek cami etrafında gerekse mezarlık güzergahındaki İstasyon Caddesi’nde trafik akışının sağlıklı yürümesi için büyük gayret sarf ettiler. Cenaze namazı öncesi cami avlusuna getirilen çelenkler de oldukça yoğun sayıda idi. Hedef Gazetesi olarak Ahmet Alemdar’a Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.