19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Alim Baş, aday adayı oldu

Çayırova 30.04.2018 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Alim Baş, aday adayı oldu

24 Haziran genel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday adaylığı resmi başvuru süreci devam ediyor. Geçtiğimiz Çarşamba gününden beri devam eden resmi başvurularda aday adayı sayısı 70’i geçti. Bugün başvuru yapanlar arasında Alim Baş da var. ALİM BAŞ KİMDİR? 1985 Çayırova doğumlu olan Alim Baş Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi mimarlık fakültesi mezunu. Gebze Üniversitesinde yüksek lisans yapıyor. Kendi mimarlık ofisi var. Evli ve 2 çocuk babası olan Alim Baş 2012 yılından beri partiye üye.   

24 Haziran genel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday adaylığı resmi başvuru süreci devam ediyor. Geçtiğimiz Çarşamba gününden beri devam eden resmi başvurularda aday adayı sayısı 70’i geçti. Bugün başvuru yapanlar arasında Alim Baş da var.

ALİM BAŞ KİMDİR?

1985 Çayırova doğumlu olan Alim Baş Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi mimarlık fakültesi mezunu. Gebze Üniversitesinde yüksek lisans yapıyor. Kendi mimarlık ofisi var. Evli ve 2 çocuk babası olan Alim Baş 2012 yılından beri partiye üye. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.