Aliyev, Ermenistan'a meydan okudu

Gündem 17.10.2020 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aliyev, Ermenistan'a meydan okudu

Ermenistan'ın Gence ve Mingeçevir'de sivilleri hedef alan kalleş saldırıları sonrası ulusa seslenen Aliyev son dakika açıklamalarında bulundu. Aliyev, Ermenistan'a meydan okudu, "Faşist Ermenistan topraklarımızdan çıkana kadar operasyonlarımız sürecek. " dedi. Ermenistan'ın sivilleri hedef alan saldırılarına da değinen Aliyev üstüne basa basa söyledi, "Biz onlar gibi sivillere saldırmayacağız". İşte son dakika haberinin detayları... Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev bu sabah gerçekleştirdiği son dakika açıklamasında Fuzuli şehrinin işgalden kurtarıldığını ilan etti. Ermenistan'ın gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin de konuşan Aliyev "Bu saldırı namert hareketler Azerbaycan halkının iradesini kıramayacak" dedi ve kurtarılması imkansız denilen Fuzuli şehrinin işgalden kurtarılarak Azerbaycan Bayrağı'nın göndere çekildiğini açıkladı. İşte Aliyev'in açıklamalarından öne çıkanlar; SON DAKİKA FUZULİ İŞGALDEN KURTARILDI "Bugün işgalden kurtarılmış olan yerleri açıklamak istiyorum; Ahmetli, Civarlı, Mustafaeli kenti, Işıklı kenti işgalden kurtarılmıştır. Ve Azerbaycan halkına o haberi vermek istiyorum. Fuzuli şehri işgalden kurtarılmıştır. Fuzuli de Karabağ gibi Azerbaycan'ındır. Kaynak: Sabah Gazetesi

Ermenistan'ın Gence ve Mingeçevir'de sivilleri hedef alan kalleş saldırıları sonrası ulusa seslenen Aliyev son dakika açıklamalarında bulundu. Aliyev, Ermenistan'a meydan okudu, "Faşist Ermenistan topraklarımızdan çıkana kadar operasyonlarımız sürecek. " dedi. Ermenistan'ın sivilleri hedef alan saldırılarına da değinen Aliyev üstüne basa basa söyledi, "Biz onlar gibi sivillere saldırmayacağız". İşte son dakika haberinin detayları...

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev bu sabah gerçekleştirdiği son dakika açıklamasında Fuzuli şehrinin işgalden kurtarıldığını ilan etti. Ermenistan'ın gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin de konuşan Aliyev "Bu saldırı namert hareketler Azerbaycan halkının iradesini kıramayacak" dedi ve kurtarılması imkansız denilen Fuzuli şehrinin işgalden kurtarılarak Azerbaycan Bayrağı'nın göndere çekildiğini açıkladı.

İşte Aliyev'in açıklamalarından öne çıkanlar;

SON DAKİKA FUZULİ İŞGALDEN KURTARILDI

"Bugün işgalden kurtarılmış olan yerleri açıklamak istiyorum; Ahmetli, Civarlı, Mustafaeli kenti, Işıklı kenti işgalden kurtarılmıştır. Ve Azerbaycan halkına o haberi vermek istiyorum. Fuzuli şehri işgalden kurtarılmıştır. Fuzuli de Karabağ gibi Azerbaycan'ındır.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.