Alkan Baran'a Gitti

Gebze 23.03.2018 - 20:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Alkan Baran'a Gitti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, saha çalışmaları, vatandaş ve esnaf ziyaretleri dışında makamında da birçok ismi ağırlamaya devam ediyor. Başkan Baran, hafta boyunca çok sayıda STK temsilcisi, sanayici, sendikacı ve vatandaşı da makamında kabul etti. Ayrıca İlimtepe Kooperatifi'nde uzun yıllardır görev yapan ve kısa süre önce görev süresi dolan İbrahim Durmuş'a da teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Baran ilk olarak AK Parti eski İl Genel Meclis üyesi Kemal İrfan Akkuş ile iş adamı Muhammet Saraç'ı makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Baran Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan Başkan Baran'ın misafiri oldu. Daha sonra Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan ve Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ziyarette bulundu. Son olaraksa İlimtepe Kooperatifi'nde uzun yıllardır başarıyla görev yapan ve yakın zamanda görev süresi dolan İbrahim Durmuş'a da teşekkür plaketi takdim etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, saha çalışmaları, vatandaş ve esnaf ziyaretleri dışında makamında da birçok ismi ağırlamaya devam ediyor. Başkan Baran, hafta boyunca çok sayıda STK temsilcisi, sanayici, sendikacı ve vatandaşı da makamında kabul etti. Ayrıca İlimtepe Kooperatifi'nde uzun yıllardır görev yapan ve kısa süre önce görev süresi dolan İbrahim Durmuş'a da teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Baran ilk olarak AK Parti eski İl Genel Meclis üyesi Kemal İrfan Akkuş ile iş adamı Muhammet Saraç'ı makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından Başkan Baran Gebze Artvinliler Dernek Başkanı Osman Alkan Başkan Baran'ın misafiri oldu. Daha sonra Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan ve Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ziyarette bulundu. Son olaraksa İlimtepe Kooperatifi'nde uzun yıllardır başarıyla görev yapan ve yakın zamanda görev süresi dolan İbrahim Durmuş'a da teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.