“Alkışa değer mücadele!”

Spor 10.12.2019 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Alkışa değer mücadele!”

Zorlu Karacabey deplasmanından altın değerinde 1 puan çıkaran Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de, Teknik Direktör Özgür Vurur oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ifade ederek, kaybetmeden dönmenin önemine vurgu yaptı. Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Özgür Vurur, 0-0 biten Karacabey Belediyespor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Alkışa değer bir mücadele sergilediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, sahasında hiç kaybetmeyen Karacabey karşısında kora kor mücadele verdiklerini ve önemli bir puan aldıklarını söyledi. Rakiplerinden çekinmeyerek maça çıktıklarını belirten Vurur, “Rakibimizin öyle aman aman pozisyonları yok. Onların da, bizim de yakaladığımız 1’er tane net gol pozisyonlarımız var. Özellikle Selman ile yakaladığımız fırsatı gole çevirsek 3 puanla da dönebilirdik. Zor şartlar altında, kısıtlı kadromuzla elde ettiğimiz bu puan bize moral aşıladı. İnşallah Pazar günü sahamızda Nevşehir Belediyespor’u yenerek ilk yarıyı galibiyetle noktalayacağız” dedi.

Zorlu Karacabey deplasmanından altın değerinde 1 puan çıkaran Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de, Teknik Direktör Özgür Vurur oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ifade ederek, kaybetmeden dönmenin önemine vurgu yaptı.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Özgür Vurur, 0-0 biten Karacabey Belediyespor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. Alkışa değer bir mücadele sergilediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, sahasında hiç kaybetmeyen Karacabey karşısında kora kor mücadele verdiklerini ve önemli bir puan aldıklarını söyledi. Rakiplerinden çekinmeyerek maça çıktıklarını belirten Vurur, “Rakibimizin öyle aman aman pozisyonları yok. Onların da, bizim de yakaladığımız 1’er tane net gol pozisyonlarımız var. Özellikle Selman ile yakaladığımız fırsatı gole çevirsek 3 puanla da dönebilirdik. Zor şartlar altında, kısıtlı kadromuzla elde ettiğimiz bu puan bize moral aşıladı. İnşallah Pazar günü sahamızda Nevşehir Belediyespor’u yenerek ilk yarıyı galibiyetle noktalayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.