Alkışlar Işık ve Aker OSGB’ye

Gebze 10.05.2020 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alkışlar Işık ve Aker OSGB’ye

Bölgemizin başarılı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) firması Aker OSGB ulusal ve uluslararası manada önemli bir başarıya imza atarak sadece Gebze’de günlük 5 bin COVİD19 testi yapmaya başladı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın korona virüs ile mücadele kapsamında test sayısının arttırılması için başlattığı çalışma için Gebze’de kurulan COVİD-19 Test Merkezi’nde günlük 5 bin test yapılacağı açıklanmıştı. Sanayinin kalbi olan Kocaeli’de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kocaeli Sanayi Odası iş birliği ile hayata geçirilen bu sistemin işleyişini sağlayan firma ise Gebze ve Kocaeli bölgesinin yerli markası Aker OSGB oldu. BÖLGEMİZİN GURURU OLDULAR Bölgemizin genç ve başarılı iş adamlarından Eren Ertuğrul Işık’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Aker OSGB bölge de en geniş kapasiteli hizmet veren Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi firmalarının başında geliyor. Bu süreçte önemli bir görev edinen ve Gebze’de günlük minimum 5 bin test yapan Aker OSGB bölgemizin de gururu oldu.  MİNİMUM 5 BİN TEST YAPILIYOR Yaklaşık 1 haftadır gece gündüz demeden Gebze bölgesinde hizmet veren sanayi kuruluşlarının çalışanlarına test yapmaya başlayan Aker OSGB’nin Kurucusu Işık yapılan çalışma ile alakalı ulusal birçok basın kuruluşuna da konunun işleyişi hakkında bilgiler aktardı. Tamamen yerli bir tanı kiti kullanılan testleri seyyar bir şekilde fabrikalarda yapıp, GTÜ’de kurulan test merkezine götüren firma burada Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet veren personel ile birlikte veri girişi konusunda da çalışmalar yapıyor.  GECE GÜNDÜZ SAHADALAR Yoğun bir çalışma programı ve vardiyalı çalışma sistemi ile günün neredeyse her saatinde sahada korona virüs testi yapan Aker OSGB ekipleri sonuçların pozitif çıkması halinde ise Sağlık Bakanlığı’nın bilgisinde ilgili firma yetkililerine konuyla alakalı bilgilendirmede bulunuyor. Türkiye’nin COVİD19 ile mücadelesinin başarısı tüm dünya da ispatlanmışken, test sayısında da sürekli bir artışın olması vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı.      

Bölgemizin başarılı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) firması Aker OSGB ulusal ve uluslararası manada önemli bir başarıya imza atarak sadece Gebze’de günlük 5 bin COVİD19 testi yapmaya başladı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın korona virüs ile mücadele kapsamında test sayısının arttırılması için başlattığı çalışma için Gebze’de kurulan COVİD-19 Test Merkezi’nde günlük 5 bin test yapılacağı açıklanmıştı. Sanayinin kalbi olan Kocaeli’de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kocaeli Sanayi Odası iş birliği ile hayata geçirilen bu sistemin işleyişini sağlayan firma ise Gebze ve Kocaeli bölgesinin yerli markası Aker OSGB oldu.

BÖLGEMİZİN GURURU OLDULAR
Bölgemizin genç ve başarılı iş adamlarından Eren Ertuğrul Işık’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Aker OSGB bölge de en geniş kapasiteli hizmet veren Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi firmalarının başında geliyor. Bu süreçte önemli bir görev edinen ve Gebze’de günlük minimum 5 bin test yapan Aker OSGB bölgemizin de gururu oldu. 

MİNİMUM 5 BİN TEST YAPILIYOR
Yaklaşık 1 haftadır gece gündüz demeden Gebze bölgesinde hizmet veren sanayi kuruluşlarının çalışanlarına test yapmaya başlayan Aker OSGB’nin Kurucusu Işık yapılan çalışma ile alakalı ulusal birçok basın kuruluşuna da konunun işleyişi hakkında bilgiler aktardı. Tamamen yerli bir tanı kiti kullanılan testleri seyyar bir şekilde fabrikalarda yapıp, GTÜ’de kurulan test merkezine götüren firma burada Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet veren personel ile birlikte veri girişi konusunda da çalışmalar yapıyor. 

GECE GÜNDÜZ SAHADALAR
Yoğun bir çalışma programı ve vardiyalı çalışma sistemi ile günün neredeyse her saatinde sahada korona virüs testi yapan Aker OSGB ekipleri sonuçların pozitif çıkması halinde ise Sağlık Bakanlığı’nın bilgisinde ilgili firma yetkililerine konuyla alakalı bilgilendirmede bulunuyor. Türkiye’nin COVİD19 ile mücadelesinin başarısı tüm dünya da ispatlanmışken, test sayısında da sürekli bir artışın olması vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.