Alkışlar bu projeye

Çayırova 30.12.2015 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Alkışlar bu projeye

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, 2012 yılında başlattığı Gençlik Projeleri Destek Programı ile engelli gençlerin topluma kazandırılmasına yönelik çalışmalara Beyaz Derneği Kocaeli/Çayırova Şubesi hız kazandırdı.

Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nda özel eğitim sınıflarında eğitim ve öğrenim gören öğrencilerle projenin starını veren Beyaz Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Sır ve Muhammet Tokmak önce etkinliklere ilşkin bilgi aktarımında bulundular. GEZİLERE GİDİLECEK Engelli öğrencilere yönelik bilgi aktarımında bulunan Eşitti, “Sizlerle İstanbul’un önemli tarihi yerlerini gezeceğiz. Topkapı Sarayı’ndan Sultan Ahmet Camii’ne Pier Loti’ye kadar hatta sizlerinde gezmek görmek istediği yerler varsa turlar düzenleyeceğiz. Proje kapsamında tüm hazırlıklarımız tamam.”dedi. SPOR YAPTILAR Bilgilendirme toplantısının ardından spor salonuna geçen öğrenci ve dernek yönetimine 24 Kasım Ortaokulu Müdürü Efrail Köroğlu eşik etti. Engelli ve engelsiz öğrencilerin oluşturduğu gruplar ile spor etkinlikleri yapan öğrenciler izleyenler tarafından büyük alkış aldılar. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Eşitti, “Fiziksel ve zihinsel engelleri bulunan gençlerin sosyal hayata katılımlarının artırılmasına, hayatlarının kolaylaştırılmasına ve durumlarının iyileştirilmesine katkı sağlayacak projeleri desteklemeyi sürdüreceğiz.”dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, 2012 yılında başlattığı Gençlik Projeleri Destek Programı ile engelli gençlerin topluma kazandırılmasına yönelik çalışmalara Beyaz Derneği Kocaeli/Çayırova Şubesi hız kazandırdı.

Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nda özel eğitim sınıflarında eğitim ve öğrenim gören öğrencilerle projenin starını veren Beyaz Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abbas Sır ve Muhammet Tokmak önce etkinliklere ilşkin bilgi aktarımında bulundular.

GEZİLERE GİDİLECEK

Engelli öğrencilere yönelik bilgi aktarımında bulunan Eşitti, “Sizlerle İstanbul’un önemli tarihi yerlerini gezeceğiz. Topkapı Sarayı’ndan Sultan Ahmet Camii’ne Pier Loti’ye kadar hatta sizlerinde gezmek görmek istediği yerler varsa turlar düzenleyeceğiz. Proje kapsamında tüm hazırlıklarımız tamam.”dedi.

SPOR YAPTILAR
Bilgilendirme toplantısının ardından spor salonuna geçen öğrenci ve dernek yönetimine 24 Kasım Ortaokulu Müdürü Efrail Köroğlu eşik etti. Engelli ve engelsiz öğrencilerin oluşturduğu gruplar ile spor etkinlikleri yapan öğrenciler izleyenler tarafından büyük alkış aldılar. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Eşitti, “Fiziksel ve zihinsel engelleri bulunan gençlerin sosyal hayata katılımlarının artırılmasına, hayatlarının kolaylaştırılmasına ve durumlarının iyileştirilmesine katkı sağlayacak projeleri desteklemeyi sürdüreceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.