Alkışlar Darıca'ya!

Darıca 22.03.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alkışlar Darıca'ya!

SİZ EVDE KALSANIZ DA BİZ SEVİMLİ DOSTLARIMIZI UNUTMUYORUZ

Darıca Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında tedbirleri arttırırken vatandaşlara da evde kalmaları çağrısında bulunuyor. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarını da sürdüren Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmayarak beslenme noktalarına gıda ve mama bırakıyor. Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs salgınına karşı Darıca Belediyesi, önlemlerini yoğunlaştırdı. Özellikle vatandaşların ortak kullanım alanları olan okul, sağlık kuruluşları, toplu ulaşım araçları, çocuk parkları, taksiler ve eczaneler gibi alanları sürekli dezenfekte eden Darıca Belediyesi, vatandaşlara da “evde kal” çağrısında bulunuyor. SİZ EVDE KALSANIZ DA BİZ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYORUZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde tedbirler arttırılırken sokak hayvanları için de çalışma başlatıldı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hayvan sağlığı ve refahı ekibi tarafından sokak hayvanları aç kalmasın diye Darıca’nın çeşitli noktalarında oluşturulan beslenme noktalarına gıda, mama ve su bırakılıyor. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada da “Siz evde kalsanız da biz sevimli dostlarımızı unutmuyoruz. Piri Reis ve Cami Mahallemizde bulunan 3 adet beslenme noktasına belirli aralıklarla su, gıda ve mama bırakıyoruz” ifadeleri kullanıldı.
SİZ EVDE KALSANIZ DA BİZ SEVİMLİ DOSTLARIMIZI UNUTMUYORUZ

Darıca Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında tedbirleri arttırırken vatandaşlara da evde kalmaları çağrısında bulunuyor. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarını da sürdüren Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmayarak beslenme noktalarına gıda ve mama bırakıyor.

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs salgınına karşı Darıca Belediyesi, önlemlerini yoğunlaştırdı. Özellikle vatandaşların ortak kullanım alanları olan okul, sağlık kuruluşları, toplu ulaşım araçları, çocuk parkları, taksiler ve eczaneler gibi alanları sürekli dezenfekte eden Darıca Belediyesi, vatandaşlara da “evde kal” çağrısında bulunuyor.

SİZ EVDE KALSANIZ DA BİZ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMUYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde tedbirler arttırılırken sokak hayvanları için de çalışma başlatıldı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hayvan sağlığı ve refahı ekibi tarafından sokak hayvanları aç kalmasın diye Darıca’nın çeşitli noktalarında oluşturulan beslenme noktalarına gıda, mama ve su bırakılıyor. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada da “Siz evde kalsanız da biz sevimli dostlarımızı unutmuyoruz. Piri Reis ve Cami Mahallemizde bulunan 3 adet beslenme noktasına belirli aralıklarla su, gıda ve mama bırakıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.