Alkışlar Gebze’nin ‘Aslan’larına!

Spor 12.03.2019 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Alkışlar Gebze’nin ‘Aslan’larına!

Marmara Masterler Federasyonu’nun organizasyonluğunda gerçekleştirilen turnuvaya katılan Gebze temsilcisi Aslan Masterler gösterdiği başarılı performansı ile beğeni kazandı. Kocaeli Master ekibinin şampiyonluğu ile sonuçlanan ligde Gebze Aslan Master ekibi ikincilik kupasının sahibi oldu. Nihat Macar teknik direktörlüğünde sahaya çıkan ekibe her geçen gün efsane isimler katılmaya devam ediyor. Uğur Aslan ve Serdar Kaya’nın başkanlığında futbolun efsane isimlerinin bir araya geldiği Gebze Aslan Master ileriye yönelik köklü projeleri de hayata geçirmeye hazırlanıyor. FİNALİ KOCAELİ 3-1 KAZANDI Marmara Masterler Grubu’nda rakiplerine yarı final müsabakalarında üstünlük sağlayarak finale yükselen Kocaeli Masterler ile Gebze Aslanlar Masterler final maçında Körfez Alparslan Türkeş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadele öncesinde ve maç sonunda dostluk ön palana çıktı. Körfez Alparslan Türkeş Stadı’nda mücadeleyi 3-1 kazanan Kocaeli Masterler şampiyonluk ipini göğüsleyerek Bandırma’da düzenlenecek Play-Off mücadelesinde ilimizi temsil edecek.  KASKF BAŞKANI AYDIN DA KATILDI Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyon Kocaeli Masterler’e şampiyonluk kupası ve madalyalarını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile KASKF Başkanı Murat Aydın birlikte verdi. KASKF Başkanı Murat Aydın katkılarından dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a plaket takdim etti. İkinci olan Gebze Aslanlar Masterler takımına ikincilik kupası ve madalyalarını Arif Doğan Talay takdim ederek iki takımı da final mücadelesinden dolayı kutladı. Ödül töreni sonunda iki takım oyuncuları bir birlerine başarılar diledi.  

Marmara Masterler Federasyonu’nun organizasyonluğunda gerçekleştirilen turnuvaya katılan Gebze temsilcisi Aslan Masterler gösterdiği başarılı performansı ile beğeni kazandı. Kocaeli Master ekibinin şampiyonluğu ile sonuçlanan ligde Gebze Aslan Master ekibi ikincilik kupasının sahibi oldu. Nihat Macar teknik direktörlüğünde sahaya çıkan ekibe her geçen gün efsane isimler katılmaya devam ediyor. Uğur Aslan ve Serdar Kaya’nın başkanlığında futbolun efsane isimlerinin bir araya geldiği Gebze Aslan Master ileriye yönelik köklü projeleri de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

FİNALİ KOCAELİ 3-1 KAZANDI

Marmara Masterler Grubu’nda rakiplerine yarı final müsabakalarında üstünlük sağlayarak finale yükselen Kocaeli Masterler ile Gebze Aslanlar Masterler final maçında Körfez Alparslan Türkeş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadele öncesinde ve maç sonunda dostluk ön palana çıktı. Körfez Alparslan Türkeş Stadı’nda mücadeleyi 3-1 kazanan Kocaeli Masterler şampiyonluk ipini göğüsleyerek Bandırma’da düzenlenecek Play-Off mücadelesinde ilimizi temsil edecek. 

KASKF BAŞKANI AYDIN DA KATILDI

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyon Kocaeli Masterler’e şampiyonluk kupası ve madalyalarını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile KASKF Başkanı Murat Aydın birlikte verdi. KASKF Başkanı Murat Aydın katkılarından dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a plaket takdim etti. İkinci olan Gebze Aslanlar Masterler takımına ikincilik kupası ve madalyalarını Arif Doğan Talay takdim ederek iki takımı da final mücadelesinden dolayı kutladı. Ödül töreni sonunda iki takım oyuncuları bir birlerine başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.