19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Alkışlar ‘Köşklüçeşme’ muhtarına!

Gebze 23.03.2020 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alkışlar ‘Köşklüçeşme’ muhtarına!

KÖŞKLÜÇEŞME MAHALLESİ SOKAKLARI TERTEMİZ OLDU

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi sokakları Gebze Belediyesi yetkilerinin ve mahalle muhtarı Mehmet Altıntaş’ın çabaları sonucunda pırıl pırıl oldu. Korona virüs salgını nedeniyle tüm mahalleyi temizleten muhtar Mehmet Altıntaş, mahalle sakinlerinden alkış almayı başardı. Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi sokakları Gebze Belediyesi yetkililerin ve mahalle muhtarı Mehmet Altıntaş’ın çabaları sonucunda tertemiz bir görüntüye kavuştu. Korona virüs salgını nedeniyle tüm mahalleyi temizletip dezenfekte ettiren muhtar Mehmet Altıntaş, mahalle sakinlerinden tam not alırken salgınla mücadele noktasında büyük bir işe imza atmayı başardı. Bir senedir görevde olan Altıntaş, mahallenin sesi olmaya devam ederken başarılı işler yapıyor. TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILDI Gebze Belediyesinin katkıları sayesinde dezenfekte çalışmaları yapılan Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi’nde corona salgınına karşı mücadele devam ediyor. Mahalle muhtarı Mehmet Altıntaş’ın çabaları sonucunda temizlik çalışmaları yapılan ve pırıl pırıl bir görüntüye sahip olan mahallede ekipler salgına karşı önemli bir çalışma yaptı. Mahallelilerin sesi olan muhtar Mehmet Altıntaş, “Salgına karşı mücadelemiz sürecek, herkes üzerine düşeni yapıyor” dedi.  
KÖŞKLÜÇEŞME MAHALLESİ SOKAKLARI TERTEMİZ OLDU

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi sokakları Gebze Belediyesi yetkilerinin ve mahalle muhtarı Mehmet Altıntaş’ın çabaları sonucunda pırıl pırıl oldu. Korona virüs salgını nedeniyle tüm mahalleyi temizleten muhtar Mehmet Altıntaş, mahalle sakinlerinden alkış almayı başardı.

Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi sokakları Gebze Belediyesi yetkililerin ve mahalle muhtarı Mehmet Altıntaş’ın çabaları sonucunda tertemiz bir görüntüye kavuştu. Korona virüs salgını nedeniyle tüm mahalleyi temizletip dezenfekte ettiren muhtar Mehmet Altıntaş, mahalle sakinlerinden tam not alırken salgınla mücadele noktasında büyük bir işe imza atmayı başardı. Bir senedir görevde olan Altıntaş, mahallenin sesi olmaya devam ederken başarılı işler yapıyor.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILDI

Gebze Belediyesinin katkıları sayesinde dezenfekte çalışmaları yapılan Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi’nde corona salgınına karşı mücadele devam ediyor. Mahalle muhtarı Mehmet Altıntaş’ın çabaları sonucunda temizlik çalışmaları yapılan ve pırıl pırıl bir görüntüye sahip olan mahallede ekipler salgına karşı önemli bir çalışma yaptı. Mahallelilerin sesi olan muhtar Mehmet Altıntaş, “Salgına karşı mücadelemiz sürecek, herkes üzerine düşeni yapıyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.