19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Alkışlar Sadettin Hoca’ya!

Kocaeli 01.05.2020 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alkışlar Sadettin Hoca’ya!

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ücretsiz cep telefonlarının ardından ücretsiz tablet bilgisayarlarını da adreslerine gönderdi. Kocaeli Üniversitesi bedava cep telefonundan sonra şimdi de bedava tablet dağıtıyor. Konuyla ilgili KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü iki gün önce açıklama yapmış ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Vestel marka tabletlerin dağıtılacağını duyurmuştu. DİJİTAL EĞİTİM ARACI OLMAYANA KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili öğrenci kardeşlerim; Covid-19 pandemisi nedeniyle dijital eğitim aracı olmayan bir kısım öğrencilerimize Vestel Venüs V7 cep telefonu vermiştik. Buna rağmen İhtiyacı olan bazı öğrenci kardeşlerime yardım edemedim. POSTA YOLUYLA Ekibimizdeki Mustafa Yeğin ve Aykut Ülkeok'un gayretleri ve KBB Bşk Sn. @tahirbuyukakin'ın katkısına Vestel Firmamızın desteği eklenince bir miktar daha tablet bilgisayar edineceğiz. İhtiyaç sahiplerine postayla ücretsiz göndereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her şey sizinle güzel. Biz sizi seviyoruz #BizBizeYeterizTürkiyem" ifadelerine yer vermişti. YURTİÇİ’NE TEŞEKKÜR Bugün yeni bir açıklama gapan Rektör Hülagü, tablet dağıtımlarının başladığını söyledi. Hülagü, “Covid-19 pandemisi nedeniyle dijital eğitim aracı olmayan ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize Vestel tablet bilgisayarları adreslerine postalama işlemini tamamladık. Bugüne kadar herhangi bir ücret almadıkları için özellikle YURT İÇİ kargoya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ücretsiz cep telefonlarının ardından ücretsiz tablet bilgisayarlarını da adreslerine gönderdi. Kocaeli Üniversitesi bedava cep telefonundan sonra şimdi de bedava tablet dağıtıyor. Konuyla ilgili KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü iki gün önce açıklama yapmış ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Vestel marka tabletlerin dağıtılacağını duyurmuştu.

DİJİTAL EĞİTİM ARACI OLMAYANA

KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili öğrenci kardeşlerim; Covid-19 pandemisi nedeniyle dijital eğitim aracı olmayan bir kısım öğrencilerimize Vestel Venüs V7 cep telefonu vermiştik. Buna rağmen İhtiyacı olan bazı öğrenci kardeşlerime yardım edemedim.

POSTA YOLUYLA

Ekibimizdeki Mustafa Yeğin ve Aykut Ülkeok'un gayretleri ve KBB Bşk Sn. @tahirbuyukakin'ın katkısına Vestel Firmamızın desteği eklenince bir miktar daha tablet bilgisayar edineceğiz. İhtiyaç sahiplerine postayla ücretsiz göndereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her şey sizinle güzel. Biz sizi seviyoruz #BizBizeYeterizTürkiyem" ifadelerine yer vermişti.

YURTİÇİ’NE TEŞEKKÜR

Bugün yeni bir açıklama gapan Rektör Hülagü, tablet dağıtımlarının başladığını söyledi. Hülagü, “Covid-19 pandemisi nedeniyle dijital eğitim aracı olmayan ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize Vestel tablet bilgisayarları adreslerine postalama işlemini tamamladık. Bugüne kadar herhangi bir ücret almadıkları için özellikle YURT İÇİ kargoya ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.