Allah Birliğimizi Bozmasın

Kocaeli 29.04.2017 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Allah Birliğimizi Bozmasın

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarını ziyaret etti. 16 Nisan’da ortaya koyulan çaba ve emek için teşekkür etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulunu ziyaret etti. 16 Nisan halk oylamasında gösterdikleri yoğun çaba ve emek için teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Büyük Türkiye hedefimiz için önümüzde ne kadar engel varsa millî irade ile çok şükür birer birer aştık. Önemli bir dönemeci de alnımızın akıyla geçtik. Millî irade, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne evet dedi. Çünkü bizim istediğimiz Millî iradenin hâkim olduğu bir yeni sistemdi. Bunu milletimizin onayıyla gerçekleştirirken, teşkilatlarımızın ve özellikle kadınlarımızın yoğun gayretleriyle başardık” dedi.   “BUNDAN SONRA BİZE DAHA BÜYÜK ÖDEVLER DÜŞÜYOR” Vatandaşlarımız bize, bu kadrolara inandı, biz de hakkını verdik diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Peki, bu inanç, bu güven nereden geliyor? Tabi ki halkın teveccühüne layık olmaya çalışmaktan. Çok şükür bugüne kadar mahcup etmedik. Mahcup olacağımız bir tutum sergilemedik. Halkın içinden yetişmiş, halkı en iyi anlayacak bu kadrolar sayesinde istikrarı bu ülkede baki kılmayı başardık. Evet değerli kardeşlerim, bayrak halen bizdedir. Ve bu ne demektir? Bu bayrağın hakkını, teslim etmemiz gerekmektedir! Bundan sonra bize çok daha büyük ödevler düşüyor” diye konuştu.   “BU BAŞARIDA KADINLARIMIZIN BÜYÜK PAYI VARDIR” İnşallah, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele vererek nice dönemeçler aşacağız vurgusu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bir referandumu başarıyla tamamladık. Bu başarıda hepinizin, hepimizin payı var. Mahalle temsilcilerimizden gençlik kollarımıza, il ve ilçe yönetimlerimize çocuklarını, evleriyle ihmal eden kadınlarımızın büyük payı vardır. Önemli bir pay da sandık görevlilerimizin. Onlar sandıklara sahip çıktılar. Özenli ve dikkatli davrandılar” ifadelerini sarf etti. Birliktelik daha sonra ülke ve kent genelinde ki gelişmelerin ele alınmasının ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarını ziyaret etti. 16 Nisan’da ortaya koyulan çaba ve emek için teşekkür etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetim kurulunu ziyaret etti. 16 Nisan halk oylamasında gösterdikleri yoğun çaba ve emek için teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Büyük Türkiye hedefimiz için önümüzde ne kadar engel varsa millî irade ile çok şükür birer birer aştık. Önemli bir dönemeci de alnımızın akıyla geçtik. Millî irade, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne evet dedi. Çünkü bizim istediğimiz Millî iradenin hâkim olduğu bir yeni sistemdi. Bunu milletimizin onayıyla gerçekleştirirken, teşkilatlarımızın ve özellikle kadınlarımızın yoğun gayretleriyle başardık” dedi.

 

“BUNDAN SONRA BİZE DAHA BÜYÜK ÖDEVLER DÜŞÜYOR”

Vatandaşlarımız bize, bu kadrolara inandı, biz de hakkını verdik diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Peki, bu inanç, bu güven nereden geliyor? Tabi ki halkın teveccühüne layık olmaya çalışmaktan. Çok şükür bugüne kadar mahcup etmedik. Mahcup olacağımız bir tutum sergilemedik. Halkın içinden yetişmiş, halkı en iyi anlayacak bu kadrolar sayesinde istikrarı bu ülkede baki kılmayı başardık. Evet değerli kardeşlerim, bayrak halen bizdedir. Ve bu ne demektir? Bu bayrağın hakkını, teslim etmemiz gerekmektedir! Bundan sonra bize çok daha büyük ödevler düşüyor” diye konuştu.

 

“BU BAŞARIDA KADINLARIMIZIN BÜYÜK PAYI VARDIR”

İnşallah, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele vererek nice dönemeçler aşacağız vurgusu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bir referandumu başarıyla tamamladık. Bu başarıda hepinizin, hepimizin payı var. Mahalle temsilcilerimizden gençlik kollarımıza, il ve ilçe yönetimlerimize çocuklarını, evleriyle ihmal eden kadınlarımızın büyük payı vardır. Önemli bir pay da sandık görevlilerimizin. Onlar sandıklara sahip çıktılar. Özenli ve dikkatli davrandılar” ifadelerini sarf etti. Birliktelik daha sonra ülke ve kent genelinde ki gelişmelerin ele alınmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.