Allah korusun

Darıca 19.12.2016 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Allah korusun

Darıca 15 Temmuz Şehitler Stadı önünde yer alan yüksek gerili hattının bağlı olduğu direğin görüntüsü vatandaşları tedirgin ediyor.

Yüksek gerilim hattının bağlı olduğu direğin betonunun dökülmeye yüz tuttuğu görüntülenirken artık sadece demir iskeletin direği ayakta tuttuğu görüldü. Direğin devrilme sonucunda vatandaşlar üzerinde tehlike yaratma riskinin yanısıra yüksek gerilim hattının demir iskeleti teması halinde de ayrı bir facianın yaşanmasına sebebiyet verebileceği tahmin ediliyor. Haftasonu maç izlemek üzere bu bölgeden geçen yüzlerce insana  tehlike nedeni olan direk için yetkililerin konuyla ilgilenilmesi talep edildi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca 15 Temmuz Şehitler Stadı önünde yer alan yüksek gerili hattının bağlı olduğu direğin görüntüsü vatandaşları tedirgin ediyor.

Yüksek gerilim hattının bağlı olduğu direğin betonunun dökülmeye yüz tuttuğu görüntülenirken artık sadece demir iskeletin direği ayakta tuttuğu görüldü. Direğin devrilme sonucunda vatandaşlar üzerinde tehlike yaratma riskinin yanısıra yüksek gerilim hattının demir iskeleti teması halinde de ayrı bir facianın yaşanmasına sebebiyet verebileceği tahmin ediliyor. Haftasonu maç izlemek üzere bu bölgeden geçen yüzlerce insana  tehlike nedeni olan direk için yetkililerin konuyla ilgilenilmesi talep edildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.