Allah Şevki Demirci'den Razı Olsun

Çayırova 17.11.2018 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Allah Şevki Demirci'den Razı Olsun

Çağdaşkent Meydanı'nda gerçekleşen törenle hizmete giren Sosyal Tesisler için düzenlenen programda konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Demirci'ye övgü dolu sözler sarfetti.

 Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen yaptığı kürsü konuşmasında “Bir kaymakam için en büyük şans görev yaptığı ilçede sosyal tesisleri, gelişimi, fizksel ve kurumsal tesislerini tamamlamış, ilçe halkının huzur ve mutluluğu sağlanmış olmasıdır. Ben kendimi bu yönden çok şanslı görüyorum. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, İlçe Belediye Başkanımız Şevki Demirci’nin hizmet performansı ve gayretleri benimde mutlu olduğum bir kent kimliği ortaya çıkarmıştır. Kaymakmlık olarak neye ihtiyacımız olsa iki satır yazı ile hemen bizlere dönüş yapılmıştır. Bu nedenle Allah Şevki Demirci’den razı olsun. Kendisine çalışmalarında başarılar diler tesisin halkıma hayırlı olmasını temenni ederim.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Çağdaşkent Meydanı'nda gerçekleşen törenle hizmete giren Sosyal Tesisler için düzenlenen programda konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Demirci'ye övgü dolu sözler sarfetti.

 Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen yaptığı kürsü konuşmasında “Bir kaymakam için en büyük şans görev yaptığı ilçede sosyal tesisleri, gelişimi, fizksel ve kurumsal tesislerini tamamlamış, ilçe halkının huzur ve mutluluğu sağlanmış olmasıdır. Ben kendimi bu yönden çok şanslı görüyorum. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, İlçe Belediye Başkanımız Şevki Demirci’nin hizmet performansı ve gayretleri benimde mutlu olduğum bir kent kimliği ortaya çıkarmıştır. Kaymakmlık olarak neye ihtiyacımız olsa iki satır yazı ile hemen bizlere dönüş yapılmıştır. Bu nedenle Allah Şevki Demirci’den razı olsun. Kendisine çalışmalarında başarılar diler tesisin halkıma hayırlı olmasını temenni ederim.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.