GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Alper Darıca’yı ipten aldı! 1-1

Spor 26.01.2020 - 18:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Alper Darıca’yı ipten aldı! 1-1

Ligde sıkıntılı bir süreç geçiren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 20.haftasında sahasında ağırladığı Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 8 maça çıkarırken, 1 penaltı vuruşunda ve 5 tane de çok net gol pozisyonunda geçit vermeyen kaleci Alper Doğan, sarı yeşillilere 1 puan kazandıran isim oldu. ALPER PENALTI KURTARDI 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maçın henüz 8.dakikasında Atakan Aybastı’nın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan konuk ekip, kaleci Alper’i geçemedi. 17 ve 23.dakikalarında kalesindeki iki net gol pozisyonda adeta devleşen Alper, takımını maça tutundurdu. İlk yarıda beklentilerin çok altında kalan sarı yeşilliler, devreye golsüz eşitlikle girdi. 6 HAFTA SONRA AĞLARI GÖRDÜK İkinci yarıya istekli başlayan taraf olan Darıca G.B, Ahmet Kutluer’in oyuna girmesiyle hücuma hareket kazandırdı. 69.dakikada kullanılan taç atışında Halil İbrahim Şagar’ın nefis asistiyle topla buluşan Ahmet Kutluer, Darıca G.B adına tam 6 hafta sonra golü müjdeleyen vuruşu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. 76’da günün başarılı isimlerinden Hail İbrahim’in kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan sarı yeşilliler, kalesinde art arda pozisyonlar verdi. 1 PUANA DUACI OLDUK Nitekim 84’te organize gelişen Yeşilyurt Belediyespor atağında Vedat Erçin skora denge getiren golü kaydetti: 1-1 Beraberlik golünü bulan ve 1 kişi fazla oynamanın cesaretiyle galibiyet golünü arayan Malatya temsilcisinde Muhammet Öztürk ve Emre Fırtına’nın mutlak pozisyonlarında kalesinde yine geçit vermeyen Alper Doğan, yaptığı muhteşem kurtarışlarla Darıca G.B’yi ipten aldı. Sahadan 1 puanla ayrılan Darıca G.B, puanı 29’a yükselterek 6.sıradaki yerini korudu.

Ligde sıkıntılı bir süreç geçiren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin 20.haftasında sahasında ağırladığı Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 8 maça çıkarırken, 1 penaltı vuruşunda ve 5 tane de çok net gol pozisyonunda geçit vermeyen kaleci Alper Doğan, sarı yeşillilere 1 puan kazandıran isim oldu.

ALPER PENALTI KURTARDI

15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan maçın henüz 8.dakikasında Atakan Aybastı’nın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan konuk ekip, kaleci Alper’i geçemedi. 17 ve 23.dakikalarında kalesindeki iki net gol pozisyonda adeta devleşen Alper, takımını maça tutundurdu. İlk yarıda beklentilerin çok altında kalan sarı yeşilliler, devreye golsüz eşitlikle girdi.

6 HAFTA SONRA AĞLARI GÖRDÜK

İkinci yarıya istekli başlayan taraf olan Darıca G.B, Ahmet Kutluer’in oyuna girmesiyle hücuma hareket kazandırdı. 69.dakikada kullanılan taç atışında Halil İbrahim Şagar’ın nefis asistiyle topla buluşan Ahmet Kutluer, Darıca G.B adına tam 6 hafta sonra golü müjdeleyen vuruşu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. 76’da günün başarılı isimlerinden Hail İbrahim’in kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalan sarı yeşilliler, kalesinde art arda pozisyonlar verdi.

1 PUANA DUACI OLDUK

Nitekim 84’te organize gelişen Yeşilyurt Belediyespor atağında Vedat Erçin skora denge getiren golü kaydetti: 1-1 Beraberlik golünü bulan ve 1 kişi fazla oynamanın cesaretiyle galibiyet golünü arayan Malatya temsilcisinde Muhammet Öztürk ve Emre Fırtına’nın mutlak pozisyonlarında kalesinde yine geçit vermeyen Alper Doğan, yaptığı muhteşem kurtarışlarla Darıca G.B’yi ipten aldı. Sahadan 1 puanla ayrılan Darıca G.B, puanı 29’a yükselterek 6.sıradaki yerini korudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.