Alt yapı küllerinden doğuyor!

Spor 06.08.2018 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Alt yapı küllerinden doğuyor!

Gebzespor alt yapısı küllerinden doğuyor. Öncelikle bölgemizin tecrübeli ve kaliteli isimlerini alt yapıda göreve getiren mor beyazlılarda, şimdi de harabeye dönen alt yapı tesislerinin eski hale getirilmesi için hummalı bir çalışma başladı.

Alt yapıda köklü bir değişime giden Gebzespor’da güzel şeyler olmaya başladı. Gençlik Gelişim Direktörlük görevine Mücahit Sak'ı, Gençlik Geliştirme Sorumluluğu görevine ise deneyimli antrenör Özgür Demirtaş’ı getiren Gebzespor’da,  hafta sonunda yapılan seçmelere yoğun bir katılım oldu. Yeni sezonda Bölgesel Gelişim Akademi Ligi’nde mücadele etmek için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulunan Gebzespor, seçmelerde yeterli görülen oyuncuları alt yapıya kazandırarak mor beyazlı kulübün geleceği için sağlam bir temel atacak. TEŞEKKÜRLER ADNAN KÖŞKER Gebzespor alt yapısının en ciddi sıkıntılarından bir tanesi ise hiç kuşkusuz harabeye dönen tesisler oldu. Çok kötü durumda olan sosyal medyada paylaşılan harabe görüntüler sonrasında harekete geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor’un yarınlarına ışık tutacak olan tesisin eski haline dönmesi için belediyenin temizlik işçilerine talimat verdi. ESKİÇARŞI DA DEVREYE GİRDİ Gebzespor’un vefakar taraftar grubu Eskiçarşı da kulübüne olan bağlılığını bir kez daha göstererek tesislerdeki çöpü temizleyerek örnek bir davranışta bulundu. Sak yaptığı açıklamada, ‘’Dün bir esnafımız gelerek tesisin akan çatısını tamir edebileceğini bildirdi. Başka bir esnaf ise zeminin kaplanması işini halledebileceğini söyledi. Evlatlarımızın sağlıklı ortamlarda yetişmesi için elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederim’’dedi.
Gebzespor alt yapısı küllerinden doğuyor. Öncelikle bölgemizin tecrübeli ve kaliteli isimlerini alt yapıda göreve getiren mor beyazlılarda, şimdi de harabeye dönen alt yapı tesislerinin eski hale getirilmesi için hummalı bir çalışma başladı.

Alt yapıda köklü bir değişime giden Gebzespor’da güzel şeyler olmaya başladı. Gençlik Gelişim Direktörlük görevine Mücahit Sak'ı, Gençlik Geliştirme Sorumluluğu görevine ise deneyimli antrenör Özgür Demirtaş’ı getiren Gebzespor’da,  hafta sonunda yapılan seçmelere yoğun bir katılım oldu. Yeni sezonda Bölgesel Gelişim Akademi Ligi’nde mücadele etmek için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulunan Gebzespor, seçmelerde yeterli görülen oyuncuları alt yapıya kazandırarak mor beyazlı kulübün geleceği için sağlam bir temel atacak.

TEŞEKKÜRLER ADNAN KÖŞKER

Gebzespor alt yapısının en ciddi sıkıntılarından bir tanesi ise hiç kuşkusuz harabeye dönen tesisler oldu. Çok kötü durumda olan sosyal medyada paylaşılan harabe görüntüler sonrasında harekete geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor’un yarınlarına ışık tutacak olan tesisin eski haline dönmesi için belediyenin temizlik işçilerine talimat verdi.

ESKİÇARŞI DA DEVREYE GİRDİ

Gebzespor’un vefakar taraftar grubu Eskiçarşı da kulübüne olan bağlılığını bir kez daha göstererek tesislerdeki çöpü temizleyerek örnek bir davranışta bulundu. Sak yaptığı açıklamada, ‘’Dün bir esnafımız gelerek tesisin akan çatısını tamir edebileceğini bildirdi. Başka bir esnaf ise zeminin kaplanması işini halledebileceğini söyledi. Evlatlarımızın sağlıklı ortamlarda yetişmesi için elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederim’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.