ALTIN BİR AYIN EN YÜKSEĞİNE ÇIKTI

27.03.2017 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ALTIN BİR AYIN EN YÜKSEĞİNE ÇIKTI

Altın fiyatları, Trump`ın sağlık hizmetleri yasası oylamasının ertelenmesi ile bir ayın en yükseğine çıktı

Altın fiyatları, geçen hafta ABD sağlık hizmetleri yasa tasarısının oylamasının ertelenmesinin ardından Başkan Donald Trump’ın ekonomik gündemini uygulayabilmesine ilişkin endişelerin artması sonucu bir ayın en yüksek seviyesine tırmandı. Altının onsu yüzde 0.9 yükselişle ons başına 1,255 dolar ile 28 Şubat'tan bu yana en yüksek seviyesine çıkmasının ardından 1,254.99 dolara geldi. Metal geçen hafta yüzde 1.2 yükseldi. ABD para biriminin 10 önemli para karşısındaki seyrini gösteren Bloomberg Dolar Spot Endeksi yüzde 0.3 geriledi.     EN YÜKSEK SEVİYE ABD'de Temsilciler Meclisi'nin Cumhuriyetçi üyeleri, Trump ve Sözcü Paul Ryan'ın yeterli desteği sağlayamamasının ardından, yoğun tartışmalara neden olan sağlık hizmetleri yasa tasarısını geri çekti. Bu durum, diğer ekonomik politikaların uygulamaya koyulabilmesine ilişkin endişeleri artırdı. Fed'de Bullard 2017 yılaında 2 kez daha faiz artırılmasına gidilmesine muhalefet ederken, Dudley, Fed'in dikkatli olduğunu söyledi. Palladyum, Cuma günü ons başına 816 dolar ile Mart 2015'ten bu yana en yüksek seviyesine çıkarken, spot gümüş yüzde 0.5 ve platin yüzde 0.6 değer kazandı.   (Kaynak: Milliyet)
Altın fiyatları, Trump`ın sağlık hizmetleri yasası oylamasının ertelenmesi ile bir ayın en yükseğine çıktı

Altın fiyatları, geçen hafta ABD sağlık hizmetleri yasa tasarısının oylamasının ertelenmesinin ardından Başkan Donald Trump’ın ekonomik gündemini uygulayabilmesine ilişkin endişelerin artması sonucu bir ayın en yüksek seviyesine tırmandı. Altının onsu yüzde 0.9 yükselişle ons başına 1,255 dolar ile 28 Şubat'tan bu yana en yüksek seviyesine çıkmasının ardından 1,254.99 dolara geldi. Metal geçen hafta yüzde 1.2 yükseldi. ABD para biriminin 10 önemli para karşısındaki seyrini gösteren Bloomberg Dolar Spot Endeksi yüzde 0.3 geriledi.

 

 

EN YÜKSEK SEVİYE
ABD'de Temsilciler Meclisi'nin Cumhuriyetçi üyeleri, Trump ve Sözcü Paul Ryan'ın yeterli desteği sağlayamamasının ardından, yoğun tartışmalara neden olan sağlık hizmetleri yasa tasarısını geri çekti. Bu durum, diğer ekonomik politikaların uygulamaya koyulabilmesine ilişkin endişeleri artırdı. Fed'de Bullard 2017 yılaında 2 kez daha faiz artırılmasına gidilmesine muhalefet ederken, Dudley, Fed'in dikkatli olduğunu söyledi. Palladyum, Cuma günü ons başına 816 dolar ile Mart 2015'ten bu yana en yüksek seviyesine çıkarken, spot gümüş yüzde 0.5 ve platin yüzde 0.6 değer kazandı.

 

(Kaynak: Milliyet)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.