ALTINORDU GEBZE’DE FUTBOL OKULU AÇIYOR

Spor 07.01.2018 - 19:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ALTINORDU GEBZE’DE FUTBOL OKULU AÇIYOR

A milli takımda 3 genç milli takımlarda 38 oyuncusu bulunan Altınordu Futbol Kulübü Gebze’de futbol okulu açıyor.

A milli takımda 3 genç milli takımlarda 38 oyuncusu bulunan Altınordu Futbol Kulübü Gebze’de futbol okulu açıyor.  Gençlere yaptığı sıra dışı yatırımla Türk futbolunun akışını değiştiren, yatırımının tamamını ülke gençlerine yaparak bu alanda fark yaratan Altınordu Futbol Kulübü geniş çaplı çalışmalarına 1 milyona yakın nüfusu olan Gebze’yi de ekledi.  İYİ BİREY İYİ VATANDAŞ İYİ FUTBOLCU  Altınordu Futbol Okulları bünyesinde çalışmaların Şubat ayının ortasına doğru başlayacağını duyuran Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan ‘Çalışmalarımız Cumartesi ve Pazar günleri olacak.  6-16 yaş arası futbolcu adaylarımız futbol okulumuza kayıt yaptırabilir. Altınordu Futbol Kulübünün belirlediği modern çalışma metotlarıyla birlikte; iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcular yetiştirmek misyonumuz olacak. GELECEK BİZİM  Onları hem eğitip, hem eğlendireceğiz. Umarım aralarından doğal yetenekli, karakterli oyuncuları Altınorduspor A Takımımızda ve Türk futbolunda iyi noktalarda görürüz. Altınorduspor altyapıya büyük önem veren bir kulüp, biz de Gebze ayağında bu çalışmaların içinde yer alacağız. Detaylı bilgi için 0532 061 1941 nolu telefonu arayabilirsiniz.  
A milli takımda 3 genç milli takımlarda 38 oyuncusu bulunan Altınordu Futbol Kulübü Gebze’de futbol okulu açıyor.

A milli takımda 3 genç milli takımlarda 38 oyuncusu bulunan Altınordu Futbol Kulübü Gebze’de futbol okulu açıyor.  Gençlere yaptığı sıra dışı yatırımla Türk futbolunun akışını değiştiren, yatırımının tamamını ülke gençlerine yaparak bu alanda fark yaratan Altınordu Futbol Kulübü geniş çaplı çalışmalarına 1 milyona yakın nüfusu olan Gebze’yi de ekledi. 

İYİ BİREY İYİ VATANDAŞ İYİ FUTBOLCU 

Altınordu Futbol Okulları bünyesinde çalışmaların Şubat ayının ortasına doğru başlayacağını duyuran Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan ‘Çalışmalarımız Cumartesi ve Pazar günleri olacak.  6-16 yaş arası futbolcu adaylarımız futbol okulumuza kayıt yaptırabilir. Altınordu Futbol Kulübünün belirlediği modern çalışma metotlarıyla birlikte; iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcular yetiştirmek misyonumuz olacak.

GELECEK BİZİM 

Onları hem eğitip, hem eğlendireceğiz. Umarım aralarından doğal yetenekli, karakterli oyuncuları Altınorduspor A Takımımızda ve Türk futbolunda iyi noktalarda görürüz. Altınorduspor altyapıya büyük önem veren bir kulüp, biz de Gebze ayağında bu çalışmaların içinde yer alacağız. Detaylı bilgi için 0532 061 1941 nolu telefonu arayabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.