ALTINORDU GEBZE FUTBOL OKULU FARK YARATIYOR

Spor 09.05.2018 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ALTINORDU GEBZE FUTBOL OKULU FARK YARATIYOR

Altınordu Gebze Futbol Okulu öğrencileri Nisan Ayı Onur belgelerini Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın elinden aldı.

ONUR BELGELERİNİ KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN’IN ELİNDEN ALDILAR Beylikbağı Beybod Halı Sahada çalışmalarını sürdüren Altınordu Gebze Futbol Okulu ‘ Nisan ayı içinde performansı ve davranışlarıyla coşkulu, hırslı ve pozitif bir gelişim sergileyen öğrencilerine kısa bir törenle Onur belgesi verdi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve öğrenci velilerinin de katıldığı törende kısa bir konuşma yapan Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan ‘Öğrencilerimizin motivasyonunu artmak, aylık çalışmalarının karşılığını anlamlı ödüllerle vermek istiyoruz. Bu uygulamayı her ay düzenli olarak yapmayı düşünüyoruz’ dedi. Çağlayan, sporun her zaman yanında ve destekçisi olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.
Altınordu Gebze Futbol Okulu öğrencileri Nisan Ayı Onur belgelerini Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ın elinden aldı.

ONUR BELGELERİNİ KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN’IN ELİNDEN ALDILAR

Beylikbağı Beybod Halı Sahada çalışmalarını sürdüren Altınordu Gebze Futbol Okulu ‘ Nisan ayı içinde performansı ve davranışlarıyla coşkulu, hırslı ve pozitif bir gelişim sergileyen öğrencilerine kısa bir törenle Onur belgesi verdi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve öğrenci velilerinin de katıldığı törende kısa bir konuşma yapan Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan ‘Öğrencilerimizin motivasyonunu artmak, aylık çalışmalarının karşılığını anlamlı ödüllerle vermek istiyoruz. Bu uygulamayı her ay düzenli olarak yapmayı düşünüyoruz’ dedi. Çağlayan, sporun her zaman yanında ve destekçisi olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.