ALTINORDU GEBZE ‘SAYGI’ TURNUVASI YAPTI

Spor 07.01.2019 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ALTINORDU GEBZE ‘SAYGI’ TURNUVASI YAPTI

Altınordu Gebze Futbol Okulu çalışmalarıyla fark yaratıyor.  Geçtiğimiz ay futbol okulu öğrencilerine yönelik  Onur Belgesi töreni yaparak sporcularla Gebze protokolünü bir araya getiren Altınordu Gebze Futbol Okulu önceki günde Beylikbağı bölgesi okullarını tesislerinde konuk ederek başarılı bir organizasyon daha yaptı. 6 Okulun katıldığı turnuva oldukça coşkulu ve neşeli anlara sahne oldu. ÖNCE SAYGI Saygıya dikkat çekmek amacıyla yapılan turnuvada Altınordu Gebze Futbolu ev sahipliğinde maçlar coşku içinde geçti. Skorun hiçbir önem taşımadığı maçların ardından takımlar birbirini kutladı. Altınordu Gebze Futbol Okulu idaresi saygı turnuvasına katılan öğrencilere Katılım sertifikasıyla birlikte simit ve meyve suyu ikram etti.

Altınordu Gebze Futbol Okulu çalışmalarıyla fark yaratıyor.  Geçtiğimiz ay futbol okulu öğrencilerine yönelik  Onur Belgesi töreni yaparak sporcularla Gebze protokolünü bir araya getiren Altınordu Gebze Futbol Okulu önceki günde Beylikbağı bölgesi okullarını tesislerinde konuk ederek başarılı bir organizasyon daha yaptı. 6 Okulun katıldığı turnuva oldukça coşkulu ve neşeli anlara sahne oldu.

ÖNCE SAYGI

Saygıya dikkat çekmek amacıyla yapılan turnuvada Altınordu Gebze Futbolu ev sahipliğinde maçlar coşku içinde geçti. Skorun hiçbir önem taşımadığı maçların ardından takımlar birbirini kutladı. Altınordu Gebze Futbol Okulu idaresi saygı turnuvasına katılan öğrencilere Katılım sertifikasıyla birlikte simit ve meyve suyu ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.