19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Altay Genel Sekreter Yardımcısı

Kocaeli 10.05.2019 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Altay Genel Sekreter Yardımcısı

Haziran 2018’de İSU’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Alaeddin Alkaç, Genel Sekreter İlhan Bayram tarafından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı yapılmış, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay da İSU Genel Müdür Yardımcısı olmuştu. Ekibini oluşturmaya başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile Mustafa Altay, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Alaeddin Alkaç da eski yerine İSU’ya geri döndü. Üç gün önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak eski görevine dönen Mustafa Altay; Park Bahçeler, Ulaşım, Muhtarlıklar, Fen İşleri ve Etüd Proje Daire Başkanlıklarından sorumlu olacak. MUSTAFA ALTAY KİMDİR? 1978 yılı Gebze doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Gebze’de tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı.2003-2007 yılları arasında özel sektörde değişik kademelerde görev yaptıktan sonra, 2007 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda Yol Bakım Onarım  ve Yapım Şube Müdür Vekili, Koordinatör ve Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 2015 yılına kadar Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yapmıştır. 2015 Yılı itibari ile Ulaşım Dairesi Başkanı olarak görevini yürütmekte olan Mustafa Altay evli ve 1 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce  bilmektedir.

Haziran 2018’de İSU’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Alaeddin Alkaç, Genel Sekreter İlhan Bayram tarafından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı yapılmış, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay da İSU Genel Müdür Yardımcısı olmuştu. Ekibini oluşturmaya başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatı ile Mustafa Altay, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Alaeddin Alkaç da eski yerine İSU’ya geri döndü. Üç gün önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak eski görevine dönen Mustafa Altay; Park Bahçeler, Ulaşım, Muhtarlıklar, Fen İşleri ve Etüd Proje Daire Başkanlıklarından sorumlu olacak.

MUSTAFA ALTAY KİMDİR?

1978 yılı Gebze doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Gebze’de tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı.2003-2007 yılları arasında özel sektörde değişik kademelerde görev yaptıktan sonra, 2007 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda Yol Bakım Onarım  ve Yapım Şube Müdür Vekili, Koordinatör ve Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 2015 yılına kadar Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yapmıştır. 2015 Yılı itibari ile Ulaşım Dairesi Başkanı olarak görevini yürütmekte olan Mustafa Altay evli ve 1 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce  bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.