19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ALTAY İSU’YA, ALKAÇ BÜYÜKŞEHİR’E!

Kocaeli 27.06.2018 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ALTAY İSU’YA, ALKAÇ BÜYÜKŞEHİR’E!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde sürpriz değişim..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik makamının talebi üzerine Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay İSU Genel Müdür Yardımcılığına, İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ise Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Ulaşım Daire Başkanlığı yapan, ardından 1,5 yıl genel sekreter yardımcılığı yapan Mustafa Altay’ın, Genel Sekreterlik Makamının talebi üzerine görevi değiştirildi. Talep üzerine İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığına, Mustafa Altay ise İSU Genel Müdür Yardımcılığına getirildi. Genel Sekreter Yardımcılığında yaşanan değişikliğin ardından önümüzdeki günlerde yeniden görev dağılımı yapılacak. Ayrıca değişikliğin ardından Altay ve Alkaç önümüzdeki hafta göreve başlayacak. ALAEDDİN ALKAÇ KİMDİR? Alaeddin Alkaç, 1963 yılında Trabzon Çaykara’da doğdu. 1987 yılında Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1993-1995 yıları arasında Çorum Sungurlu Belediyesi'nde İmar İşleri Müdürü olarak görev yaptı. 1995 yılında İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü'nde Kontrol Mühendisi olarak göreve başladı. İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü, Marmara deprem bölgesi ve İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Baş Mühendis olarak görev yaptı. 2006 yılında İSU Genel Müdürlüğü'ne Planlama Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı ve 2012 yılında da yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 2016 yılında Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmıştır. Halen bu görevleri sürdürmekte olan Alaeddin Alkaç, evli ve 2 kız çocuk babası.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde sürpriz değişim..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik makamının talebi üzerine Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay İSU Genel Müdür Yardımcılığına, İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç ise Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Ulaşım Daire Başkanlığı yapan, ardından 1,5 yıl genel sekreter yardımcılığı yapan Mustafa Altay’ın, Genel Sekreterlik Makamının talebi üzerine görevi değiştirildi. Talep üzerine İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığına, Mustafa Altay ise İSU Genel Müdür Yardımcılığına getirildi. Genel Sekreter Yardımcılığında yaşanan değişikliğin ardından önümüzdeki günlerde yeniden görev dağılımı yapılacak. Ayrıca değişikliğin ardından Altay ve Alkaç önümüzdeki hafta göreve başlayacak.

ALAEDDİN ALKAÇ KİMDİR?

Alaeddin Alkaç, 1963 yılında Trabzon Çaykara’da doğdu. 1987 yılında Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1993-1995 yıları arasında Çorum Sungurlu Belediyesi'nde İmar İşleri Müdürü olarak görev yaptı. 1995 yılında İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü'nde Kontrol Mühendisi olarak göreve başladı. İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürlüğü, Marmara deprem bölgesi ve İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde Baş Mühendis olarak görev yaptı. 2006 yılında İSU Genel Müdürlüğü'ne Planlama Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı ve 2012 yılında da yatırımlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 2016 yılında Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmıştır. Halen bu görevleri sürdürmekte olan Alaeddin Alkaç, evli ve 2 kız çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.