Altın elbise satışa çıktı

Gebze 30.11.2016 - 15:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Altın elbise satışa çıktı

Gebze'de faaliyet gösteren bir kuyumcu 360 bin TL değerindeki altın elbiseyi dükkanında sergileyerek satışa çıkardı.

Gebze'de kuyumculuk yapan Orhan Uslu, 360 bin TL değerindeki altın elbiseyi dükkanında sergilemeye başladı. Gebze Hacı Halil Mahallesi'nde bulunan kuyumcu dükkanında sergilenen altın elbise, aynı zamanda alıcılarını bekliyor. CNR EXPO Dünya Altın Fuarında sergilendi Kuyumcuda satışa çıkarılan altın elbise 3 buçuk kilogram ağırlığında ve 14 ayar altın kullanılarak üretildi. 14 ayar altın kullanılarak üretilen altın elbise, İstanbul’da düzenlenen CNR EXPO Dünya Altın Fuarında sergilendiği ve fuarda Araplar tarafından yoğun ilgi gösterildiği öğrenildi. AĞIRLIĞI 3 BUÇUK KİLO  Gebze’de sergilenen ve 360 bin TL fiyatla satışa çıkarılan altın elbise ile ilgili açıklamalarda bulunan kuyumcu Orhan Uslu, “Altın elbisemiz İstanbul CNR Expo Fuarı’nda sergilendi. Yaklaşık 3 buçuk kilogram ağırlığında geliyor. Kemeri olan ve tamamı ile el işçiliği olan 14 ayar altından üretilmiştir. TL değeri 360 bin Türk Lirası’na tekabül ediyor. Tanınan bir iş adamı için sipariş verdik. Şuanda ufak bir tasarım değişikliği ile özel olarak üretiyoruz. Bir tane daha farklı bir tasarım da yakın bir süre içerisinde gelecek” dedi.
Gebze'de faaliyet gösteren bir kuyumcu 360 bin TL değerindeki altın elbiseyi dükkanında sergileyerek satışa çıkardı.

Gebze'de kuyumculuk yapan Orhan Uslu, 360 bin TL değerindeki altın elbiseyi dükkanında sergilemeye başladı. Gebze Hacı Halil Mahallesi'nde bulunan kuyumcu dükkanında sergilenen altın elbise, aynı zamanda alıcılarını bekliyor.

CNR EXPO Dünya Altın Fuarında sergilendi

Kuyumcuda satışa çıkarılan altın elbise 3 buçuk kilogram ağırlığında ve 14 ayar altın kullanılarak üretildi. 14 ayar altın kullanılarak üretilen altın elbise, İstanbul’da düzenlenen CNR EXPO Dünya Altın Fuarında sergilendiği ve fuarda Araplar tarafından yoğun ilgi gösterildiği öğrenildi.

AĞIRLIĞI 3 BUÇUK KİLO 

Gebze’de sergilenen ve 360 bin TL fiyatla satışa çıkarılan altın elbise ile ilgili açıklamalarda bulunan kuyumcu Orhan Uslu, “Altın elbisemiz İstanbul CNR Expo Fuarı’nda sergilendi. Yaklaşık 3 buçuk kilogram ağırlığında geliyor. Kemeri olan ve tamamı ile el işçiliği olan 14 ayar altından üretilmiştir. TL değeri 360 bin Türk Lirası’na tekabül ediyor. Tanınan bir iş adamı için sipariş verdik. Şuanda ufak bir tasarım değişikliği ile özel olarak üretiyoruz. Bir tane daha farklı bir tasarım da yakın bir süre içerisinde gelecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.