Altın Fiyatlarında Son Durum

Ekonomi 31.08.2018 - 08:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Altın Fiyatlarında Son Durum

GRAM ALTIN NE KADAR? Öncelikle altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından gram altının, çeyrek altından rol çaldığını söylemek yanlış olmaz. Düğün ve törenlerde çeyrek altın almaya gücü yetmeyen vatandaşların en çok tercih ettiği altın türü gram altındır. Haftanın ortası olan 31 Ağustos Cuma günü gram altın 255,39 TL'den alınırken 265,51 TL'den satılmaktadır.. ÇEYREK ALTIN NE KADAR? Ülkemizde altın denilince akla gelen ilk şey çeyrek altındır. Hem düğünlerde en çok tercih edilen olması hem de birikimcilerin bir numaralı tercihi olması çeyrek altını değerli kılar. Yastıkaltı altını denilen altınların çoğu çeyrek altındır. Çeyrek altın 409,50TL'den alınırken 428,30 TL'den satılıyor. YARIM ALTIN NE KADAR? Vatandaşlar yarım altın fiyatlarını da büyük bir ilgiyle takip ediyor. Yarım altın da tıpkı diğer altın türleri gibi uzun vadeli yatırım araçlarındandır ayrıca düğün ve nişanlarda gelin ve damada aileleri, yakınlaır tarafından armağan edilir. Yarım altın 819,20TL'den alınırken 857,40 TL'den satılmaktadır.. TAM ALTIN NE KADAR? Tam altın fiyatları ile ilgili son durum şu şekilde; tam altın bu sabah saatlerinde 1.642,30 TL'den alınırken 1.708,80 TL'den satılmakta. Tam altın da düğünlerde yeni evlenen çiftlere hediye olarak takılmaktadır..

GRAM ALTIN NE KADAR?
Öncelikle altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından gram altının, çeyrek altından rol çaldığını söylemek yanlış olmaz. Düğün ve törenlerde çeyrek altın almaya gücü yetmeyen vatandaşların en çok tercih ettiği altın türü gram altındır. Haftanın ortası olan 31 Ağustos Cuma günü gram altın 255,39 TL'den alınırken 265,51 TL'den satılmaktadır..

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
Ülkemizde altın denilince akla gelen ilk şey çeyrek altındır. Hem düğünlerde en çok tercih edilen olması hem de birikimcilerin bir numaralı tercihi olması çeyrek altını değerli kılar. Yastıkaltı altını denilen altınların çoğu çeyrek altındır. Çeyrek altın 409,50TL'den alınırken 428,30 TL'den satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?
Vatandaşlar yarım altın fiyatlarını da büyük bir ilgiyle takip ediyor. Yarım altın da tıpkı diğer altın türleri gibi uzun vadeli yatırım araçlarındandır ayrıca düğün ve nişanlarda gelin ve damada aileleri, yakınlaır tarafından armağan edilir. Yarım altın 819,20TL'den alınırken 857,40 TL'den satılmaktadır..

TAM ALTIN NE KADAR?
Tam altın fiyatları ile ilgili son durum şu şekilde; tam altın bu sabah saatlerinde 1.642,30 TL'den alınırken 1.708,80 TL'den satılmakta. Tam altın da düğünlerde yeni evlenen çiftlere hediye olarak takılmaktadır..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.