Altındağ galibiyeti ayakta tuttu!

Spor 22.03.2020 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altındağ galibiyeti ayakta tuttu!

Sezonun ilk yarısında 28 puan toplayarak beklentilerin üstünde bir performans sergileyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ikinci yarısında ise dibe vurdu. Devre arasında göreve gelen teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde 11 maçta sadece 7 puan toplayan temsilcimizi bu süreçte ayakta tutan maç Altındağ karşısında kazanılan kritik karşılaşma oldu. TEK GALİBİYET ALTINDAĞ Darıca Gençlerbirliği A.Ş ikinci yarıdaki tek galibiyetini Altındağ Belediyespor’a karşı sahasında 1-0’lık skorla elde etti. Bu süreçte Malatya Yeşilyurt, Gölcükspor ve Batman Petrolspor ile berabere kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Modafen, Halide Edip Adıvar, Muğla, Kelkit, Nazilli ve Soma’ya mağlup oldu. Özellikle Nazilli Belediyespor karşısında alınan 7-2’lik yenilgi can sıkıcı konuların başında geldi.   ZOR FİKSTÜR BEKLİYOR Darıca Gençlerbirliği 28 maç sonunda topladığı 35 puanla 10. sırada bulunuyor. İlk yarıdaki 28 puana duacı olan Sarı Yeşillilerin kalan maçlarda da işi hiç de kolay değil. Ligler başlayınca üst üste Yozgat ve Diyarbekir deplasmanlarına gidecek olan temsilcimiz sırası ile Pazarspor ile sahasında, Osmaniye ile deplasmanında lider Karacabey ile sahasında ve Nevşehir ile de deplasmanda karşılaşacak. Bu rakiplerden Yozgat dışındaki takımlar, Darıca’nın basamak olarak üzerinde yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında 28 puan toplayarak beklentilerin üstünde bir performans sergileyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ligin ikinci yarısında ise dibe vurdu. Devre arasında göreve gelen teknik Direktör Selahattin Dervent yönetiminde 11 maçta sadece 7 puan toplayan temsilcimizi bu süreçte ayakta tutan maç Altındağ karşısında kazanılan kritik karşılaşma oldu.

TEK GALİBİYET ALTINDAĞ

Darıca Gençlerbirliği A.Ş ikinci yarıdaki tek galibiyetini Altındağ Belediyespor’a karşı sahasında 1-0’lık skorla elde etti. Bu süreçte Malatya Yeşilyurt, Gölcükspor ve Batman Petrolspor ile berabere kalan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Modafen, Halide Edip Adıvar, Muğla, Kelkit, Nazilli ve Soma’ya mağlup oldu. Özellikle Nazilli Belediyespor karşısında alınan 7-2’lik yenilgi can sıkıcı konuların başında geldi.  

ZOR FİKSTÜR BEKLİYOR

Darıca Gençlerbirliği 28 maç sonunda topladığı 35 puanla 10. sırada bulunuyor. İlk yarıdaki 28 puana duacı olan Sarı Yeşillilerin kalan maçlarda da işi hiç de kolay değil. Ligler başlayınca üst üste Yozgat ve Diyarbekir deplasmanlarına gidecek olan temsilcimiz sırası ile Pazarspor ile sahasında, Osmaniye ile deplasmanında lider Karacabey ile sahasında ve Nevşehir ile de deplasmanda karşılaşacak. Bu rakiplerden Yozgat dışındaki takımlar, Darıca’nın basamak olarak üzerinde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.