19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Altınlas Otomotiv’den dev işbirliği

Gebze 07.11.2019 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altınlas Otomotiv’den dev işbirliği

Otomotiv sektörünün öncü markalarından Altınlas Otomotiv, örnek projelere imza atmaya devam ediyor. UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile uzun dönem işbirliği anlaşması yapan Altınlas Otomotiv, yaşanabilir bir dünya için harekete geçti. Altınlas Otomotiv ile UNICEF Türkiye Milli Komitesi bir yıl boyunca sürecek işbirliğine başladı. İşbirliği için Altınlas Otomotiv ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi, Taksim Radisson Blue Otel'de imza altına alındı.  Bu işbirliği kapsamında, Altınlas Otomotiv'den dört adet Lassa&Bridgestone markalı binek lastik alan her perakende müşterisi adına UNICEF Türkiye Milli Komitesine "Tedavi Edici Besin Paketi" bağışlanacak. UNICEF HAYAT VEREN HEDİYELER UNICEF Türkiye Komitesi Genel Müdürü İnci Haseki, “Altınlas'ın ‘UNICEF Hayat Veren Hediyeler'e’ 1 yıllık taahhüdü çalışmaları gönüllü katkılarla yürüten UNICEF için çok değerli. Uzun süren savaşlar ve afetler nedeni ile halen milyonlarca çocuk açlık tehdidi altında. Her 15 saniyede 1 çocuğun beslenemediği için hayatını kaybettiği dünyamızda Altınlas'ın müşterileri adına bağışlayacağı "Tedavi Edici Besin Paketi" 10 çocuğun birer günlük besinini sağlayacaktır" dedi.           

Otomotiv sektörünün öncü markalarından Altınlas Otomotiv, örnek projelere imza atmaya devam ediyor. UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile uzun dönem işbirliği anlaşması yapan Altınlas Otomotiv, yaşanabilir bir dünya için harekete geçti.

Altınlas Otomotiv ile UNICEF Türkiye Milli Komitesi bir yıl boyunca sürecek işbirliğine başladı. İşbirliği için Altınlas Otomotiv ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi, Taksim Radisson Blue Otel'de imza altına alındı.  Bu işbirliği kapsamında, Altınlas Otomotiv'den dört adet Lassa&Bridgestone markalı binek lastik alan her perakende müşterisi adına UNICEF Türkiye Milli Komitesine "Tedavi Edici Besin Paketi" bağışlanacak.

UNICEF HAYAT VEREN HEDİYELER

UNICEF Türkiye Komitesi Genel Müdürü İnci Haseki, “Altınlas'ın ‘UNICEF Hayat Veren Hediyeler'e’ 1 yıllık taahhüdü çalışmaları gönüllü katkılarla yürüten UNICEF için çok değerli. Uzun süren savaşlar ve afetler nedeni ile halen milyonlarca çocuk açlık tehdidi altında. Her 15 saniyede 1 çocuğun beslenemediği için hayatını kaybettiği dünyamızda Altınlas'ın müşterileri adına bağışlayacağı "Tedavi Edici Besin Paketi" 10 çocuğun birer günlük besinini sağlayacaktır" dedi. 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.