19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Altınova Gitsin Kumda Oynasın!

Spor 18.04.2018 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Altınova Gitsin Kumda Oynasın!

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Altınova Belediyespor’un asılsız iddia ve iftiraları sonrasında Yalova temsilcisine sert mesajlar gönderdi. Altınova Kulübü’nü ortaya attıkları iddiaları ispatlamaya davet eden Başkan Öztürk, ‘’ bu iddalarını ispatlayamayan şerefsizdir namusuzdur’’dedi. İŞTE BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN O AÇIKLAMASI: Altınova spor klubu yöneticilerine çağrımdır...futbolcularına gayri ahlaki teklifler ve tehditler yapıldığını öne sürmektedirler..bu iddalarını ispatlayamayan şerefsizdir namusuzdur..eğer ki futbolcularınıza güvenciniz ve Gebzespor’la karşılasma cesaretiniz yoksa bunu açık açık söyleyebilirsiniz. Tarihi şan ve şeref dolu Gebzespor camiasına iftira atarak istediğinizi alamayacaksınız... Kssacasi sizin küçük oyunlarınız bize tutmaz. Çekiniyorsanız gidin kumda oynayın

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, Altınova Belediyespor’un asılsız iddia ve iftiraları sonrasında Yalova temsilcisine sert mesajlar gönderdi. Altınova Kulübü’nü ortaya attıkları iddiaları ispatlamaya davet eden Başkan Öztürk, ‘’ bu iddalarını ispatlayamayan şerefsizdir namusuzdur’’dedi.

İŞTE BAŞKAN ÖZTÜRK’ÜN O AÇIKLAMASI:

Altınova spor klubu yöneticilerine çağrımdır...futbolcularına gayri ahlaki teklifler ve tehditler yapıldığını öne sürmektedirler..bu iddalarını ispatlayamayan şerefsizdir namusuzdur..eğer ki futbolcularınıza güvenciniz ve Gebzespor’la karşılasma cesaretiniz yoksa bunu açık açık söyleyebilirsiniz. Tarihi şan ve şeref dolu Gebzespor camiasına iftira atarak istediğinizi alamayacaksınız... Kssacasi sizin küçük oyunlarınız bize tutmaz. Çekiniyorsanız gidin kumda oynayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.