Altınova Kaptanı Korucuoğlu: Şanslar eşit

Spor 11.04.2018 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Altınova Kaptanı Korucuoğlu: Şanslar eşit

Karşıyaka, Adana Demirspor, Akçaabat Sebat ve Kocaelispor başta olmak üzere çok önemli camiaların formasını terleten Altınova Belediyespor kaptanı Cihan Korucuoğlu, Gebzespor ile oynanacak olan final maçını değerlendirdi.

Sözlerine ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını ifade ederek başlayan Korucuoğlu önemli ip uçları da verdi.  Gebzespor’un geçmişiyle büyük bir kulüp ve köklü bir camiaya olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “ Bu anlamda Gebzespor’a büyük saygı duyuyoruz. Köklü bir camiaya karşı oynayacağız ama şanslar eşit. O gün gününde olan, daha iyi konsantre olan maçı kazanır diye düşünüyorum. Teknik direktörleri Özgür Vurur benim Kocaelispor’dan arkadaşım. Kendisiyle görüşüyorum. Güzel bir maç bizi bekliyor’’dedi. ‘1 AYDIR STRES YOK’  Ligi erken bitirmelerinin kendileri için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu sorusuna ise Korucuoğlu, “ Ligi erken bitirmemiz bence avantaj. Çünkü 1 aydır stresten uzağız. Gebzespor geçtiğimiz hafta sonu bile büyük bir stresin içindeydi. Hücum hatlarının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İki maç oynayacak olmamız da iki takım için avantaj. Hocamızda çok tecrübeli, şampiyonluklar yaşayan bir isim. Yönetimde büyük destek oldu. Onları mahcup etmek istemiyoruz” dedi.
Karşıyaka, Adana Demirspor, Akçaabat Sebat ve Kocaelispor başta olmak üzere çok önemli camiaların formasını terleten Altınova Belediyespor kaptanı Cihan Korucuoğlu, Gebzespor ile oynanacak olan final maçını değerlendirdi.

Sözlerine ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını ifade ederek başlayan Korucuoğlu önemli ip uçları da verdi.  Gebzespor’un geçmişiyle büyük bir kulüp ve köklü bir camiaya olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “ Bu anlamda Gebzespor’a büyük saygı duyuyoruz. Köklü bir camiaya karşı oynayacağız ama şanslar eşit. O gün gününde olan, daha iyi konsantre olan maçı kazanır diye düşünüyorum. Teknik direktörleri Özgür Vurur benim Kocaelispor’dan arkadaşım. Kendisiyle görüşüyorum. Güzel bir maç bizi bekliyor’’dedi.

‘1 AYDIR STRES YOK’ 

Ligi erken bitirmelerinin kendileri için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu sorusuna ise Korucuoğlu, “ Ligi erken bitirmemiz bence avantaj. Çünkü 1 aydır stresten uzağız. Gebzespor geçtiğimiz hafta sonu bile büyük bir stresin içindeydi. Hücum hatlarının çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İki maç oynayacak olmamız da iki takım için avantaj. Hocamızda çok tecrübeli, şampiyonluklar yaşayan bir isim. Yönetimde büyük destek oldu. Onları mahcup etmek istemiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.