Altıntaşların en özel gecesi

Gebze 21.08.2017 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Altıntaşların en özel gecesi

Bölgemizin gerek sivil toplum kurulaşlarında ki ektif hareketliliği ile gerekse iş dünyasında ki önemli markaları Gebze’ye getirmekle tanınan Altıntaşlar ailesinin oğulları Bedirhan Altıntaş Budak ailesinin kızları Buse Budak ile dünya evine girdi. Şekerpınar Ramada Asia Airport Hotel’de düzenlenen düğün töreninde ayrıca gençlerin nikahıda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından kıyıldı. Nikah töreninde çiftin şahitliğini Kocaeli Ak Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Ak parti İlçe başkanı Hasan Soba, Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç, Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Kurt, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Arslantürk yaptı. GÖKHAN ALTINTAŞ’IN HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Evlilik töreninde genç çift kadar damat Bedirhan Altıntaş’ın ağabeyi Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş’ın da heyecanlı olduğu görüldü. Davetlilerle otel kapısından törenin düzenlendiği bahçeye kadar büyük ilgi ve alaka gösteren Gökhan Altıntaş, evsahipliğine yakışan bir hareketlilikle düğün boyunca koşuşturdu.   KÖŞKER VE CİVELEK MUTLULUK DİLEDİ Nikah törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker genç çifte, “Büyük zorlukları bir birinize kenetlenerek aşacaksınız. Bugün önemli bir birlikteliğin imzasını atacaksınız. Allah ömür buyu mutluluk ve huzur versin.”dedi. Civelek ise, “Görüyorum ki gelin hanım damadın ayağpına basıyor. Bugünlük bassın. Ancak bundan sonra birbirlerinin ayağına basmasınlar. Yürüyecekleri yolda birbirlerine yol açmaya yardımcı olsun. Birbirlerinin ayaklarına dolanmak onların dolayısı ile memleketin yürüdüğü yolda atılmış bir çelmedir.” dedi. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar şarkı, türkü, halay ve horonlarla devam ederken davetliler eğlenerek çiftin mutluluğuna eşlik etti. Hedef Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz

Bölgemizin gerek sivil toplum kurulaşlarında ki ektif hareketliliği ile gerekse iş dünyasında ki önemli markaları Gebze’ye getirmekle tanınan Altıntaşlar ailesinin oğulları Bedirhan Altıntaş Budak ailesinin kızları Buse Budak ile dünya evine girdi.

Şekerpınar Ramada Asia Airport Hotel’de düzenlenen düğün töreninde ayrıca gençlerin nikahıda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker tarafından kıyıldı. Nikah töreninde çiftin şahitliğini Kocaeli Ak Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Ak parti İlçe başkanı Hasan Soba, Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Kılıç, Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Kurt, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, TÜKSİAD Başkanı Nurettin Arslantürk yaptı.

GÖKHAN ALTINTAŞ’IN HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Evlilik töreninde genç çift kadar damat Bedirhan Altıntaş’ın ağabeyi Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş’ın da heyecanlı olduğu görüldü. Davetlilerle otel kapısından törenin düzenlendiği bahçeye kadar büyük ilgi ve alaka gösteren Gökhan Altıntaş, evsahipliğine yakışan bir hareketlilikle düğün boyunca koşuşturdu.  

KÖŞKER VE CİVELEK MUTLULUK DİLEDİ

Nikah törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker genç çifte, “Büyük zorlukları bir birinize kenetlenerek aşacaksınız. Bugün önemli bir birlikteliğin imzasını atacaksınız. Allah ömür buyu mutluluk ve huzur versin.”dedi. Civelek ise, “Görüyorum ki gelin hanım damadın ayağpına basıyor. Bugünlük bassın. Ancak bundan sonra birbirlerinin ayağına basmasınlar. Yürüyecekleri yolda birbirlerine yol açmaya yardımcı olsun. Birbirlerinin ayaklarına dolanmak onların dolayısı ile memleketin yürüdüğü yolda atılmış bir çelmedir.” dedi. Düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar şarkı, türkü, halay ve horonlarla devam ederken davetliler eğlenerek çiftin mutluluğuna eşlik etti. Hedef Gazetesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.