Amacım CHP’yi Gebze’de İktidar Yapmak!

Gebze 29.01.2018 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Amacım CHP’yi Gebze’de İktidar Yapmak!

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir açıklama yaparak, “Ben hayatımda siyaseti kendi çıkarlarına ya da hırslarına malzeme yapmadım; tek amacım yönetim kurulu ile CHP’yi Gebze’de yerelde ve genelde iktidara taşımaktır.” dedi.

Geçtiğimiz aylarda CHP Gebze İlçe Olağan Kongresi’nde CHP Gebze İlçe Başkanı seçilen Musa Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Başkan Yılmaz açıklamasında kendi kendilerine siyaset yapmak gibi bir kısır döngüde olmayacaklarını söyleyerek, “Siyaset bir Çemberin (Daire) içine sıkıştırılmamalı. Gebze çok büyük bir kent ve büyük emeklere ihtiyaç bulunmaktadır. Hapsedilmiş siyaset anlayışıyla bir yere varamayız. Geniş kitlelere ulaşabilmemiz için partimize gönül vermiş herkese ve tüm katmanlara ihtiyacımız var. Yani Çemberin içinde olan kendi seçmenimizin haricinde 200 bin seçmen bulunmaktadır. BİRBİRİMİZE SİYASET YAPMAYACAĞIZ Hedef kitlemiz bu seçmenin en az yarısına ulaşarak siyaset yapmaktır. Biz kendi çemberimizin içinde birbirimize siyaset yapma gibi kısır döngüye izin vermeyeceğiz. Kadın kollarımızla Gençlik kollarımızla ve tüm partililerimizle Çemberin dışında siyaset yapacağız. Bu anlamda ciddi planlamalarımız ve projelerimiz bulunmaktadır. Yani kurultayımızdan sonra belirleyeceğimiz yakın bir tarihte tüm örgütümüzü ve seçmenimizi de davet ederek bir genişletilmiş toplantı yaparak planlarımızı ve projelerimizi paylaşacağız. Örgütümüz ile yüzleşeceğiz, destek isteyeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi hiç kimseyi ötelemeden bir bütünlük içinde sadece ve sadece CHP’nin başarısı, iktidarı için çalışacağız. KENDİ HIRSLARIMA MALZEME YAPMADIM Siz CHP’li üyelerimiz ve seçmenlerimiz bu ülkenin aydınlık yüzü olarak Laik sosyal hukuk devletinin teminatı olmakla beraber çocuklarımızın torunlarımızın ve yarınlarımızın demiri betonusunuz. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak Gebze İlçe Örgütü’ne çok güvenmekteyiz. Sizlerin de bizlere olan güveninden hiç kuşkum yoktur. Şimdi bireysel hedeflerimizi bırakarak toplumsal hedeflerimizi esas alarak yürümenin zamanıdır. Ben hayatımda siyaseti kendi çıkarlarına ya da hırslarına malzeme yapmadım; tek amacım yönetim kurulu ile CHP’yi Gebze’de yerelde ve genelde iktidara taşımaktır.” notunu düştü. 
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir açıklama yaparak, “Ben hayatımda siyaseti kendi çıkarlarına ya da hırslarına malzeme yapmadım; tek amacım yönetim kurulu ile CHP’yi Gebze’de yerelde ve genelde iktidara taşımaktır.” dedi.

Geçtiğimiz aylarda CHP Gebze İlçe Olağan Kongresi’nde CHP Gebze İlçe Başkanı seçilen Musa Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Başkan Yılmaz açıklamasında kendi kendilerine siyaset yapmak gibi bir kısır döngüde olmayacaklarını söyleyerek, “Siyaset bir Çemberin (Daire) içine sıkıştırılmamalı. Gebze çok büyük bir kent ve büyük emeklere ihtiyaç bulunmaktadır. Hapsedilmiş siyaset anlayışıyla bir yere varamayız. Geniş kitlelere ulaşabilmemiz için partimize gönül vermiş herkese ve tüm katmanlara ihtiyacımız var. Yani Çemberin içinde olan kendi seçmenimizin haricinde 200 bin seçmen bulunmaktadır.

BİRBİRİMİZE SİYASET YAPMAYACAĞIZ

Hedef kitlemiz bu seçmenin en az yarısına ulaşarak siyaset yapmaktır. Biz kendi çemberimizin içinde birbirimize siyaset yapma gibi kısır döngüye izin vermeyeceğiz. Kadın kollarımızla Gençlik kollarımızla ve tüm partililerimizle Çemberin dışında siyaset yapacağız. Bu anlamda ciddi planlamalarımız ve projelerimiz bulunmaktadır. Yani kurultayımızdan sonra belirleyeceğimiz yakın bir tarihte tüm örgütümüzü ve seçmenimizi de davet ederek bir genişletilmiş toplantı yaparak planlarımızı ve projelerimizi paylaşacağız. Örgütümüz ile yüzleşeceğiz, destek isteyeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi hiç kimseyi ötelemeden bir bütünlük içinde sadece ve sadece CHP’nin başarısı, iktidarı için çalışacağız.

KENDİ HIRSLARIMA MALZEME YAPMADIM

Siz CHP’li üyelerimiz ve seçmenlerimiz bu ülkenin aydınlık yüzü olarak Laik sosyal hukuk devletinin teminatı olmakla beraber çocuklarımızın torunlarımızın ve yarınlarımızın demiri betonusunuz. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak Gebze İlçe Örgütü’ne çok güvenmekteyiz. Sizlerin de bizlere olan güveninden hiç kuşkum yoktur. Şimdi bireysel hedeflerimizi bırakarak toplumsal hedeflerimizi esas alarak yürümenin zamanıdır. Ben hayatımda siyaseti kendi çıkarlarına ya da hırslarına malzeme yapmadım; tek amacım yönetim kurulu ile CHP’yi Gebze’de yerelde ve genelde iktidara taşımaktır.” notunu düştü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.