Amacımız parti veya cumhuriyet değil, vekil olmak, başkan olmak

Kocaeli 30.10.2016 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Amacımız parti veya cumhuriyet değil, vekil olmak, başkan olmak

CHP Başiskele İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan milletvekili Haydar Akar, İzmit ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'ya sert sözlerle yüklendi

CHP Başiskele ilçe danışma meclisi Başiskele Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Danışma meclisine; CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, CHP Başiskele İlçe Başkanın İrfan Keskin ve yönetimi, CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Hülya Yolcubal’ın yanı sıra partililer katıldı. KÜÇÜKKAYA’YA SERT ÇIKTI Haydar Akar, “İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın. Bu salondaki kadarız. Biz bıkmadan usanmadan kendimizi eleştirdik. Ben ne zaman buraya gelsem bu kadarız. Çünkü bireysel önceliklerimizi önde tutuyoruz. Bizim amacımız parti ve ya cumhuriyet değil, vekil olmak, başkan olmak. İlçe başkanları da böyle. Merkez ilçe başkanımız yanında vekille bir yerlere gidiyor. Sonra facebook sayfasına ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya bir yerlere gitti diye paylaşıyor. Senin yanında vekil var. Vekiline, başkanına sahip çıkmayan partiden ne beklenebilir ki? Yıllardır Yuvacık Barajı'yla uğraştılar. Bunları neden konuşmuyoruz? Bunları hep birlikte anlatmamız lazım. Hep birlikte anlatmamız için de bilmemiz lazım. Nasıl çözeceğimiz konuda hiçbir fikrimiz yok. Çok konuşan ama üretmeyen bir örgüt haline dönüşüldü. Bireysellik kurumsallığın önüne geçiyor” dedi.
CHP Başiskele İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan milletvekili Haydar Akar, İzmit ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya'ya sert sözlerle yüklendi

CHP Başiskele ilçe danışma meclisi Başiskele Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Danışma meclisine; CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi, CHP Başiskele İlçe Başkanın İrfan Keskin ve yönetimi, CHP İl Kadın Kolları eski Başkanı Hülya Yolcubal’ın yanı sıra partililer katıldı.

KÜÇÜKKAYA’YA SERT ÇIKTI

Haydar Akar, “İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın. Bu salondaki kadarız. Biz bıkmadan usanmadan kendimizi eleştirdik. Ben ne zaman buraya gelsem bu kadarız. Çünkü bireysel önceliklerimizi önde tutuyoruz. Bizim amacımız parti ve ya cumhuriyet değil, vekil olmak, başkan olmak. İlçe başkanları da böyle. Merkez ilçe başkanımız yanında vekille bir yerlere gidiyor. Sonra facebook sayfasına ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya bir yerlere gitti diye paylaşıyor. Senin yanında vekil var. Vekiline, başkanına sahip çıkmayan partiden ne beklenebilir ki? Yıllardır Yuvacık Barajı'yla uğraştılar. Bunları neden konuşmuyoruz? Bunları hep birlikte anlatmamız lazım. Hep birlikte anlatmamız için de bilmemiz lazım. Nasıl çözeceğimiz konuda hiçbir fikrimiz yok. Çok konuşan ama üretmeyen bir örgüt haline dönüşüldü. Bireysellik kurumsallığın önüne geçiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.