Aman dikkat!

Spor 23.03.2018 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Aman dikkat!

GEBZESPOR’UN HOCASI ÖZGÜR VURUR İŞİ SIKI TUTUYOR

Gebzespor’un teknik patronu Özgür Vurur, Karasu’ya dikkat çekti. Herhangi bir iddiası bulunmayan Karasu’nun Gebze’ye rahat geleceğine vurgu yapan Vurur, futbolcularından kazanma alışkanlarını sürdürmelerini istedi. Şuana dek çıktığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek Gebzespor’a hayat veren teknik direktör Özgür Vurur, tedbiri elden bırakmıyor. Hafta boyunca yaptığı idman programlarını Karasu’nun artı ve eksi yönlerine ilişkin hazırlanan rapora göre gerçekleştiren Vurur, kendilerini dikkatin üst seviyede olacağı bir 90 dakikanın beklediğini söyledi. VURUR MOTİVE EDİYOR Karasu’nun Sakarya il sıralamasında ligde kalmayı garantilediğine dikkat çeken Vurur, “Oynanmamış 3 maçımız var. Önceliğimiz Pazar günkü Karasu maçı. Rakibin herhangi bir iddiası yok ve dolayısıyla karşımıza rahat çıkacaklar. Her zamankinden daha çok dikkatli olmalıyız. Sizlerden kazanma alışkanlarınızı sürdürmenizi istiyorum” diyerek oyuncularını Pazar günkü maça motive ediyor.
GEBZESPOR’UN HOCASI ÖZGÜR VURUR İŞİ SIKI TUTUYOR

Gebzespor’un teknik patronu Özgür Vurur, Karasu’ya dikkat çekti. Herhangi bir iddiası bulunmayan Karasu’nun Gebze’ye rahat geleceğine vurgu yapan Vurur, futbolcularından kazanma alışkanlarını sürdürmelerini istedi.

Şuana dek çıktığı 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek Gebzespor’a hayat veren teknik direktör Özgür Vurur, tedbiri elden bırakmıyor. Hafta boyunca yaptığı idman programlarını Karasu’nun artı ve eksi yönlerine ilişkin hazırlanan rapora göre gerçekleştiren Vurur, kendilerini dikkatin üst seviyede olacağı bir 90 dakikanın beklediğini söyledi.

VURUR MOTİVE EDİYOR

Karasu’nun Sakarya il sıralamasında ligde kalmayı garantilediğine dikkat çeken Vurur, “Oynanmamış 3 maçımız var. Önceliğimiz Pazar günkü Karasu maçı. Rakibin herhangi bir iddiası yok ve dolayısıyla karşımıza rahat çıkacaklar. Her zamankinden daha çok dikkatli olmalıyız. Sizlerden kazanma alışkanlarınızı sürdürmenizi istiyorum” diyerek oyuncularını Pazar günkü maça motive ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.