19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Amatörlerde ilk toplantı tamam

Spor 14.08.2017 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Amatörlerde ilk toplantı tamam

Amatörlerde yeni sezon öncesi ilk toplantı Hasan Doğan Amatör Evi KASKF eğitim salonunda gerçekleştirdi. Yeni sezon öncesi kulüplerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya kulüplerin yaklaşık 45’i katıldı.

Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF Komite üyeleri İbrahim Yılmaz ve Hasan Cebeci toplantıda yer aldı. KASKF Başkanı Murat Aydın toplantıyı arka sıralardan izledi. Değerlendirme toplantısı Mithat Ağa önderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya kulüpler ilgi göstermedi 164 kulüpten sadece 45 kulüp vardı. Kulüp temsilcileri ile yeni sezon için neler yapılacağı hakkında fikir alış verişi yapılırken, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa az sayıda kulüp yetkilileri katılmasına tepki gösterdi. AYDIN’DAN SAĞLIK BİLGİLERİ KASKF Eğitim salonunda düzenlenen toplantıda KASKF Başkanı Murat Aydın, sağlık hakkında bilgi verirken, kulüpler bazı istekleri olduğunu, ancak sağlık için 2 sene imzalanan talimatların hiç biri uygulanmadığını söyledi. Sağlık konusunda bilgi veren KASKF Başkanı Murat Aydın, toplantıya Süper Lig ve BAL takımlarının katılmaları nedeniyle “Herhalde takımlar maddi yönden iyi. Tüm kulüplere davet gönderdik, ama gördüğünüz gibi bilgilendirme toplantısına gelmediler” dedi. KULÜPLER SIKINTI YAŞAYACAK Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa toplantıda kulüpleri uyardı. Yeni sezon için bazı bilgiler verirken, herkesin statüye uyması gerektiğini, evrakların iyi okunması gerektiğini söyledi. Ağa “Herkes iyi okusun. Çünkü yeni sezonda bunlar çok önemli. 2017-2018 sezonunda Lisanslar ve evraklar zamanında getirilsin. Başlama tarihine 3-4 gün kalaya bırakmayın. Futbol federasyonu bu yıl gerçekten statü olayında çok sıkı tedbirler alıyor. Eylül ayında bazı sıkıntılar olacak. Evraklarınızı şimdiden hazırlayın ve sıkıntı olmasın. Geçen sene bazı kategorilerden tepki geldi. Bazı takımların ligden çekilmesi federasyonu zor duruma düşürdü. Bu sene de aynı olayı uygularlarsa, bir daha lige alınmayacaklar. Bu yıl ligden çekilen takım varsa, yönetim kuruluna önceden haber vermeli. Ne hikmetse kulüpler bize uğramıyor. Biz zarar görürsek, siz de zarar görürsünüz. Bu sene maçlara çıkmayan takımlar para cezası uygulanacak. Parayı yatırmayan kulüplere lisans verilmeyecek. Parayı yatıran lisans alacak. U13 Ligi kaldırıldı. Biz de buna üzüldük, ama yapılacak hiçbir şey yok” dedi.   Mithat Ağa, toplantıya katılımın az olmasına tepki gösterdi.     Kulüpler sıkıntılarını dile getirdi.     Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ve Yardımcı Antrenör Erol Kaplan da toplantıya katıldı.     Başkan Aydın toplantıyı arka sıralarda takip etti.     Sır ve Ağa, toplantı öncesinde istişare yaptılar.  
Amatörlerde yeni sezon öncesi ilk toplantı Hasan Doğan Amatör Evi KASKF eğitim salonunda gerçekleştirdi. Yeni sezon öncesi kulüplerle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya kulüplerin yaklaşık 45’i katıldı.

Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF Komite üyeleri İbrahim Yılmaz ve Hasan Cebeci toplantıda yer aldı. KASKF Başkanı Murat Aydın toplantıyı arka sıralardan izledi. Değerlendirme toplantısı Mithat Ağa önderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya kulüpler ilgi göstermedi 164 kulüpten sadece 45 kulüp vardı. Kulüp temsilcileri ile yeni sezon için neler yapılacağı hakkında fikir alış verişi yapılırken, Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa az sayıda kulüp yetkilileri katılmasına tepki gösterdi.

AYDIN’DAN SAĞLIK BİLGİLERİ

KASKF Eğitim salonunda düzenlenen toplantıda KASKF Başkanı Murat Aydın, sağlık hakkında bilgi verirken, kulüpler bazı istekleri olduğunu, ancak sağlık için 2 sene imzalanan talimatların hiç biri uygulanmadığını söyledi. Sağlık konusunda bilgi veren KASKF Başkanı Murat Aydın, toplantıya Süper Lig ve BAL takımlarının katılmaları nedeniyle “Herhalde takımlar maddi yönden iyi. Tüm kulüplere davet gönderdik, ama gördüğünüz gibi bilgilendirme toplantısına gelmediler” dedi.

KULÜPLER SIKINTI YAŞAYACAK

Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa toplantıda kulüpleri uyardı. Yeni sezon için bazı bilgiler verirken, herkesin statüye uyması gerektiğini, evrakların iyi okunması gerektiğini söyledi. Ağa “Herkes iyi okusun. Çünkü yeni sezonda bunlar çok önemli. 2017-2018 sezonunda Lisanslar ve evraklar zamanında getirilsin. Başlama tarihine 3-4 gün kalaya bırakmayın. Futbol federasyonu bu yıl gerçekten statü olayında çok sıkı tedbirler alıyor. Eylül ayında bazı sıkıntılar olacak. Evraklarınızı şimdiden hazırlayın ve sıkıntı olmasın. Geçen sene bazı kategorilerden tepki geldi. Bazı takımların ligden çekilmesi federasyonu zor duruma düşürdü. Bu sene de aynı olayı uygularlarsa, bir daha lige alınmayacaklar. Bu yıl ligden çekilen takım varsa, yönetim kuruluna önceden haber vermeli. Ne hikmetse kulüpler bize uğramıyor. Biz zarar görürsek, siz de zarar görürsünüz. Bu sene maçlara çıkmayan takımlar para cezası uygulanacak. Parayı yatırmayan kulüplere lisans verilmeyecek. Parayı yatıran lisans alacak. U13 Ligi kaldırıldı. Biz de buna üzüldük, ama yapılacak hiçbir şey yok” dedi.

 

Mithat Ağa, toplantıya katılımın az olmasına tepki gösterdi.

 

 

Kulüpler sıkıntılarını dile getirdi.

 

 

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ve Yardımcı Antrenör Erol Kaplan da toplantıya katıldı.

 

 

Başkan Aydın toplantıyı arka sıralarda takip etti.

 

 

Sır ve Ağa, toplantı öncesinde istişare yaptılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.