Amatörlerin son umudu Erdoğan!

Spor 17.11.2020 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Amatörlerin son umudu Erdoğan!

Pandemi gerekçe gösterilerek amatörler liglerin başlamaması nedeniyle 10 aydır futbol oynayamayan amatör futbolcular, uğradıkları haksızlığı ve adaletsizliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taşımaya karar verdiler. Amatör futbolcular Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gidiyor. Türkiye’de oynatılmayan tek lig olan amatör liglerin başlatılmasını bekleyen on binlerce futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz günlerde çoğunluğu Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden futbolcular, Kadıköy Ülker Stadında oynanan Türkiye-Rusya UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında seslerini TFF Başkanı Nihat Özdemir’e duyurmak için sessiz bir protesto yaptılar.  İstanbul’dan ve il dışından sessiz protesto gösterisine katılan futbolcular, maç öncesinde yolda hazırlıkları el ilanları ile TFF Başkanına ulaşmaya çalıştılar.  “TFF’NİN AÇIKLADIĞI BİLDİRİ NET DEĞİL” Amatör futbolcular adına açıklama yapan Barış Altınbaş, Türkiye profesyonel maçlar ile salon sporlarının yapıldığını, halı sahaların, futbol okullarının açık olduğunu ve kendilerine verilen tarihlerin hep ötelendiğine vurgu yaparak, “TFF’nin açıkladığı bildiri net değil, zaman kazanmaya yönelik bir hamle olduğunu düşünmek de istemiyoruz. Kendimiz için değil, Türkiye’de binlerce futbolcu ile uğraşıyoruz. Devletimizin bize sahip çıkması gerekiyor. 10 ay oldu halen somut bir gelişme olmadı. Biz görmezden gelemezler, gitmediğimiz yer, kapısını çalmadığımız makam kalmadı. Tek bir hedefimiz var; Sayın Cumhurbaşkanımıza bir şekilde sesimizi duyurmak.” dedi

Pandemi gerekçe gösterilerek amatörler liglerin başlamaması nedeniyle 10 aydır futbol oynayamayan amatör futbolcular, uğradıkları haksızlığı ve adaletsizliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taşımaya karar verdiler.

Amatör futbolcular Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gidiyor. Türkiye’de oynatılmayan tek lig olan amatör liglerin başlatılmasını bekleyen on binlerce futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz günlerde çoğunluğu Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden futbolcular, Kadıköy Ülker Stadında oynanan Türkiye-Rusya UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında seslerini TFF Başkanı Nihat Özdemir’e duyurmak için sessiz bir protesto yaptılar.  İstanbul’dan ve il dışından sessiz protesto gösterisine katılan futbolcular, maç öncesinde yolda hazırlıkları el ilanları ile TFF Başkanına ulaşmaya çalıştılar. 

“TFF’NİN AÇIKLADIĞI BİLDİRİ NET DEĞİL”

Amatör futbolcular adına açıklama yapan Barış Altınbaş, Türkiye profesyonel maçlar ile salon sporlarının yapıldığını, halı sahaların, futbol okullarının açık olduğunu ve kendilerine verilen tarihlerin hep ötelendiğine vurgu yaparak, “TFF’nin açıkladığı bildiri net değil, zaman kazanmaya yönelik bir hamle olduğunu düşünmek de istemiyoruz. Kendimiz için değil, Türkiye’de binlerce futbolcu ile uğraşıyoruz. Devletimizin bize sahip çıkması gerekiyor. 10 ay oldu halen somut bir gelişme olmadı. Biz görmezden gelemezler, gitmediğimiz yer, kapısını çalmadığımız makam kalmadı. Tek bir hedefimiz var; Sayın Cumhurbaşkanımıza bir şekilde sesimizi duyurmak.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.