Anaokulu Üniversitesinde diploma heyecanı

Gebze 28.05.2019 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Anaokulu Üniversitesinde diploma heyecanı

Gebze Belediyesi Anaokulu Üniversitesi’nin katılımcı minikleri, Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni ile diplomalarına kavuştu. Eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak mezun olan Anaokulu Üniversitesi’nin katılımcı miniklerinin heyecanları görülmeye değerdi. Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen programa Gebze Belediye Başkan Vekili Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri ve mezun olan miniklerin aileleri katıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün selamlarını ileten başkan vekili Sedat Çelik, Anaokulu üniversitesinden mezun olan minikleri kutlayarak eğitim hayatlarında başarılar diledi. Anaokulu Üniversitesi’nden mezun olan miniklere bir bir diplomalarını takdim eden Başkan Vekili Sedat Çelik çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Gebze Belediyesi Anaokulu Üniversitesi’nin katılımcı minikleri, Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet töreni ile diplomalarına kavuştu.

Eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak mezun olan Anaokulu Üniversitesi’nin katılımcı miniklerinin heyecanları görülmeye değerdi. Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen programa Gebze Belediye Başkan Vekili Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri ve mezun olan miniklerin aileleri katıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün selamlarını ileten başkan vekili Sedat Çelik, Anaokulu üniversitesinden mezun olan minikleri kutlayarak eğitim hayatlarında başarılar diledi. Anaokulu Üniversitesi’nden mezun olan miniklere bir bir diplomalarını takdim eden Başkan Vekili Sedat Çelik çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.