Andız, “Affedin bizi koruyamadık”

Kocaeli 04.07.2018 - 08:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Andız, “Affedin bizi koruyamadık”

Andız, “Affedin bizi koruyamadık”

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, yaptığı yazılı açıklamayla haftalardır ülke olarak hepimizi derinden yaralayan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ve 4 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetlerine tepki gösterdi. SÖZÜN BİTTİĞİ YER Sözün bittiği yerde olduklarını söyleyerek açıklamasına başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Kelimelerin kifayetsiz kaldığı, sözlerin tükendiği yerdeyiz. İnsanlıktan nasibini almamış kişilerin sapkın düşüncelerinin kurbanı olan, Dünyada olup bitenden bihaber, günahsız, oyun çağındaki bu minik bedenler ellerimizden kayıp gidiyor. Bu sapık zihniyetlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” diye konuştu. BU ACININ TARİFİ YOK Bu minik bedenler toprak olmasın diyen Andız, “Eylül ya da Leyla hiç önemi yok. Onlar hepimizin evladı, kardeşi. Onları koruyup kollamak, bu güzel gülüşleri soldurmamak hepimizin asli görevidir diyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü olan “Vatanı korumak, çocukları korumaktan geçer” cümlesini tekrarladı. Bu acının tarifi yok diyen Andız, ailelere başsağlığı dileyerek affedin bizi minik melekler koruyamadık sizi” ifadelerini kullandı.  
Andız, “Affedin bizi koruyamadık”

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, yaptığı yazılı açıklamayla haftalardır ülke olarak hepimizi derinden yaralayan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ve 4 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetlerine tepki gösterdi.

SÖZÜN BİTTİĞİ YER

Sözün bittiği yerde olduklarını söyleyerek açıklamasına başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Kelimelerin kifayetsiz kaldığı, sözlerin tükendiği yerdeyiz. İnsanlıktan nasibini almamış kişilerin sapkın düşüncelerinin kurbanı olan, Dünyada olup bitenden bihaber, günahsız, oyun çağındaki bu minik bedenler ellerimizden kayıp gidiyor. Bu sapık zihniyetlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

BU ACININ TARİFİ YOK

Bu minik bedenler toprak olmasın diyen Andız, “Eylül ya da Leyla hiç önemi yok. Onlar hepimizin evladı, kardeşi. Onları koruyup kollamak, bu güzel gülüşleri soldurmamak hepimizin asli görevidir diyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü olan “Vatanı korumak, çocukları korumaktan geçer” cümlesini tekrarladı. Bu acının tarifi yok diyen Andız, ailelere başsağlığı dileyerek affedin bizi minik melekler koruyamadık sizi” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.