19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Andız, “Biz gençlerin gücünü, inancını küçümsemesinler “

Siyaset 11.09.2018 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Andız, “Biz gençlerin gücünü, inancını küçümsemesinler “

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Yönetimi, İl Başkanı Emre Andız başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, CHP’li gençler yerel seçim startını da verdi.

Deniz Karamert- CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi haftalık yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleşen toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü. Yerel seçim için hazırlıklarını son hızla devam ettiren CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi toplantıda yeni icra kurulunu da oluşturdu. ANDIZ, “SAĞLAM ADIMLARLA YÜRÜYORUZ” Yerel seçimlere 6 ay gibi bir süre kaldığını dile getiren CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “ Yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. Tüm ilçelerde yerel yönetimlerle ilgili çalışma gurupları oluşturacaklarını dile getiren Andız, “Kent sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında çözüm önerileri üreteceğiz. Yerel de iktidara gelince yapacaklarımızla ilgili projelerimizi hazırlıyoruz. Gençlik Örgütleri olarak tam kadro sahadayız. Biz gençlerin gücünü, inancını küçümsemesinler. Sağlam adımlarla yürüyoruz, başaracağız “ diye konuştu. İl GENÇLİK KOLLARI YENİ İCRA KURULU   İl Başkanı: Emre Andız İl Sekreteri: Emre Gümüş İl Saymanı: Av. Zeki Karakadılar İl Eğitim Sekreteri: Didem Seçkin İl Bilişim Sorumlusu: Rıza Özcan Elden Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Caner Arduç Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Baran Orhan Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Av Yiğit Timur  Üniversiteden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Seda Bektaş İl Basın ve Halk İlişkiler Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ali Sarı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Hakan Yıldırım Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Baştürk Hakan Temizel  İnsan Hakları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Fırat Sukuşu Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı: Umut Bali Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Hüseyin Dinç İnternet ve Kurumsal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Erol Gök      
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Yönetimi, İl Başkanı Emre Andız başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, CHP’li gençler yerel seçim startını da verdi.

Deniz Karamert- CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi haftalık yönetim kurulu toplantısını İl Başkanı Emre Andız başkanlığında gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleşen toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü. Yerel seçim için hazırlıklarını son hızla devam ettiren CHP Gençlik Kolları İl Yönetimi toplantıda yeni icra kurulunu da oluşturdu.

ANDIZ, “SAĞLAM ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”

Yerel seçimlere 6 ay gibi bir süre kaldığını dile getiren CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “ Yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. Tüm ilçelerde yerel yönetimlerle ilgili çalışma gurupları oluşturacaklarını dile getiren Andız, “Kent sorunları ve bu sorunların çözümü noktasında çözüm önerileri üreteceğiz. Yerel de iktidara gelince yapacaklarımızla ilgili projelerimizi hazırlıyoruz. Gençlik Örgütleri olarak tam kadro sahadayız. Biz gençlerin gücünü, inancını küçümsemesinler. Sağlam adımlarla yürüyoruz, başaracağız “ diye konuştu.

İl GENÇLİK KOLLARI YENİ İCRA KURULU

 

İl Başkanı: Emre Andız

İl Sekreteri: Emre Gümüş

İl Saymanı: Av. Zeki Karakadılar

İl Eğitim Sekreteri: Didem Seçkin

İl Bilişim Sorumlusu: Rıza Özcan Elden

Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Caner Arduç

Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Baran Orhan

Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Av Yiğit Timur 

Üniversiteden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Seda Bektaş

İl Basın ve Halk İlişkiler Sorumlu Başkan Yardımcısı: Ali Sarı

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Hakan Yıldırım

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Baştürk Hakan Temizel 

İnsan Hakları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı: Fırat Sukuşu

Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı: Umut Bali

Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Hüseyin Dinç

İnternet ve Kurumsal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı: Erol Gök

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.