19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Anibal Dergisi törenine Koronavirüsü engeli!

Gebze 15.03.2020 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Anibal Dergisi törenine Koronavirüsü engeli!

Gebze’de Anibal Dergi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kocaeli Batıyakası Enleri anketinin ödül töreni Koronavirüs’ün yayılmasını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelendi. Büyükşehir Belediyesinin, Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında il genelinde tüm salonlarındaki programlarını iptal etmesi ve salonlarını kapatması nedeniyle böyle bir karar alındığını belirten Gazeteci İrfan Yormaz erteleme kararı ile ilgili şu açıklamayı yaptı. KATILIMCILARIMIZA, ADAYLARIMIZA, SPONSORLARIMIZA DUYURULUR “Dünyayı tehdit eden ve maalesef şuana kadar ülkemizde de 5 vatandaşımızda tespit edilen COVİD 19– Coronavirüs hastalığının yayılmasını engellemeye yönelik tedbirler çerçevesinde Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz salonlarını geçici olarak kapatarak tüm programlarını iptal ettiler. Halk salığını tehdit eden virüsün salgına dönüşmesini engellemek amacı ile alınan bu tedbir doğrultusunda 16 Mart Pazartesi günü saat 19.30 ile 23.00 arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirmeyi planladığımız final gecemiz ve ödül törenimizi erteliyoruz. Gelecek haftadan itibaren hastalıkla ilgili gelişmelere paralel olarak yapılabilecek en kısa sürede ödül gecemizi gerçekleştirmeyi umuyoruz. Anketimizin sonuçları 16 Mart 2020 günü ilan edilecek ve ödül gecemiz uygun koşulların oluştuğu en kısa sürede gerçekleşecektir.  Elimizde olmayan bu ertelemeden ötürü kamuoyundan özür diliyoruz.  Bu illet hastalığın ülkemiz insanına ve insanlığa zarar veremeyecek hale kısa sürede gelmesini umuyorum. Coronavirüs tedavisi gören hastalarımıza acil şifalar diliyorum.”

Gebze’de Anibal Dergi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kocaeli Batıyakası Enleri anketinin ödül töreni Koronavirüs’ün yayılmasını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelendi. Büyükşehir Belediyesinin, Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında il genelinde tüm salonlarındaki programlarını iptal etmesi ve salonlarını kapatması nedeniyle böyle bir karar alındığını belirten Gazeteci İrfan Yormaz erteleme kararı ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

KATILIMCILARIMIZA, ADAYLARIMIZA, SPONSORLARIMIZA DUYURULUR

“Dünyayı tehdit eden ve maalesef şuana kadar ülkemizde de 5 vatandaşımızda tespit edilen COVİD 19– Coronavirüs hastalığının yayılmasını engellemeye yönelik tedbirler çerçevesinde Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz salonlarını geçici olarak kapatarak tüm programlarını iptal ettiler. Halk salığını tehdit eden virüsün salgına dönüşmesini engellemek amacı ile alınan bu tedbir doğrultusunda 16 Mart Pazartesi günü saat 19.30 ile 23.00 arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirmeyi planladığımız final gecemiz ve ödül törenimizi erteliyoruz. Gelecek haftadan itibaren hastalıkla ilgili gelişmelere paralel olarak yapılabilecek en kısa sürede ödül gecemizi gerçekleştirmeyi umuyoruz. Anketimizin sonuçları 16 Mart 2020 günü ilan edilecek ve ödül gecemiz uygun koşulların oluştuğu en kısa sürede gerçekleşecektir.  Elimizde olmayan bu ertelemeden ötürü kamuoyundan özür diliyoruz.  Bu illet hastalığın ülkemiz insanına ve insanlığa zarar veremeyecek hale kısa sürede gelmesini umuyorum. Coronavirüs tedavisi gören hastalarımıza acil şifalar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.