Anibal’lı öğrencilerden anlamlı proje!

Gebze 04.12.2019 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Anibal’lı öğrencilerden anlamlı proje!

Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencileri, Fatih Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ve Çocuk Servisini ziyaret etti. Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencileri Matematik öğretmeni Yasemin Kaya ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kevser İnalzöz Çiper rehberliğinde Değerler Eğitimi kapsamında Empati duygusunun geliştirilmesi için Fatih Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ve Çocuk Servisini ziyaret ettiler. İnsan olmanın en erdemli yönü karşısındaki anlamak ve ihtiyaç halinde yardımcı olabilmektir şiarıyla hareket eden ve sosyal sorumluluk projelerini eğitim anlayışlarının merkezine koyan Gebze Anibal Anadolu Lisesi, sağlık sorunları yaşayanlara veya hasta yakınlarına hazırladıkları hediyelerle ziyaretlerinde hem farkındalık yaşadılar hem güzel dakikalar yaşattılar. ÖĞRENCİLER HASTANEYİ İNCELEDİ Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant tarafından karşılanan ve bilgilendirme toplantısına alınan gençler hastane yetkilileri tarafından hastane birimlerini de gezme fırsatı buldu. Yetkililer tarafından her birimde bilgilendirilen gençler Çocuk Servisinde götürdükleri hikayeleri çocuklara okuyarak ve oyun odasında onlarla oynayarak kendileri için de çocuklar için de unutulmaz dakikalar yaşadılar. Her insanın “Değer”li olması için gerçekleştirilen tüm faaliyetlerde olduğu gibi mutlu gülümsemeler ve kurulan sıcak dostluklarla tamamlandı etkinlik. Hastane personelinin sıcak ve güler yüzlü karşılaması ve hastaların memnuniyetle geçirdiği dakikalar düşünüldüğünde ise bu ziyaretlerin sık sık tekrarlanması eğitim için arzulanan sonuç olarak tarihe kayıt düşülmüş oldu.        

Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencileri, Fatih Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ve Çocuk Servisini ziyaret etti.

Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğrencileri Matematik öğretmeni Yasemin Kaya ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kevser İnalzöz Çiper rehberliğinde Değerler Eğitimi kapsamında Empati duygusunun geliştirilmesi için Fatih Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ve Çocuk Servisini ziyaret ettiler. İnsan olmanın en erdemli yönü karşısındaki anlamak ve ihtiyaç halinde yardımcı olabilmektir şiarıyla hareket eden ve sosyal sorumluluk projelerini eğitim anlayışlarının merkezine koyan Gebze Anibal Anadolu Lisesi, sağlık sorunları yaşayanlara veya hasta yakınlarına hazırladıkları hediyelerle ziyaretlerinde hem farkındalık yaşadılar hem güzel dakikalar yaşattılar.

ÖĞRENCİLER HASTANEYİ İNCELEDİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant tarafından karşılanan ve bilgilendirme toplantısına alınan gençler hastane yetkilileri tarafından hastane birimlerini de gezme fırsatı buldu. Yetkililer tarafından her birimde bilgilendirilen gençler Çocuk Servisinde götürdükleri hikayeleri çocuklara okuyarak ve oyun odasında onlarla oynayarak kendileri için de çocuklar için de unutulmaz dakikalar yaşadılar. Her insanın “Değer”li olması için gerçekleştirilen tüm faaliyetlerde olduğu gibi mutlu gülümsemeler ve kurulan sıcak dostluklarla tamamlandı etkinlik. Hastane personelinin sıcak ve güler yüzlü karşılaması ve hastaların memnuniyetle geçirdiği dakikalar düşünüldüğünde ise bu ziyaretlerin sık sık tekrarlanması eğitim için arzulanan sonuç olarak tarihe kayıt düşülmüş oldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.