Anıl Bircan Gebzespor’da!

Spor 04.07.2019 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Anıl Bircan Gebzespor’da!

HASRET BİTTİ

Gebzespor, uzun yıllardır peşinde koştuğu gol makinesi Anıl Bircan’a kavuştu. 2015-2016 sezonunda mor beyazlı formayı giymeye çok yaklaşan ancak transferi son dakikada gerçekleşmeyen yıldız golcü Anıl Bircan, artık Gebzespor’da… “Vura vura şampiyonluk” hedefiyle yola çıkan Gebzespor, hücum hattına çok önemli bir ismi takviye yaptı. Mor beyazlı ekibimiz Koray Kurt’un ardından, bu kez de Anıl Bircan’ı renklerine bağlayarak bombayı patlattı. Usta bitiriciliğinin yanı sıra hava toplarındaki hakimiyeti ve rakip takım savunmalarını kolay bir şekilde ekarte etme özelliğiyle tanınan Anıl Bircan, Hüseyin Deniz başkanlığındaki Gebzespor’un 4’ncü transferi oldu. BAL’DA 145 MAÇTA 74 GOL 3.Lig’de 52 maçlık önemli bir tecrübesi bulunan Anıl Bircan, hiç kuşkusuz Bölgesel Amatör Lig’in birinci sınıf santraforları arasında başı çekiyor. BAL’da 145 maçta 74 rakip fileleri sarsarak önemli bir istatistik ortaya koyan 29 yaşındaki oyuncu, son olarak Mardin Büyükşehir Belediyespor formasını terletti. Mardin ekibinde 18 maçta 14 gol atarak oldukça formda bir sezonu geride bırakan Anıl, 2019-2020 sezonunda gollerini Gebzespor için sıralayacak.
HASRET BİTTİ

Gebzespor, uzun yıllardır peşinde koştuğu gol makinesi Anıl Bircan’a kavuştu. 2015-2016 sezonunda mor beyazlı formayı giymeye çok yaklaşan ancak transferi son dakikada gerçekleşmeyen yıldız golcü Anıl Bircan, artık Gebzespor’da…

“Vura vura şampiyonluk” hedefiyle yola çıkan Gebzespor, hücum hattına çok önemli bir ismi takviye yaptı. Mor beyazlı ekibimiz Koray Kurt’un ardından, bu kez de Anıl Bircan’ı renklerine bağlayarak bombayı patlattı. Usta bitiriciliğinin yanı sıra hava toplarındaki hakimiyeti ve rakip takım savunmalarını kolay bir şekilde ekarte etme özelliğiyle tanınan Anıl Bircan, Hüseyin Deniz başkanlığındaki Gebzespor’un 4’ncü transferi oldu.

BAL’DA 145 MAÇTA 74 GOL

3.Lig’de 52 maçlık önemli bir tecrübesi bulunan Anıl Bircan, hiç kuşkusuz Bölgesel Amatör Lig’in birinci sınıf santraforları arasında başı çekiyor. BAL’da 145 maçta 74 rakip fileleri sarsarak önemli bir istatistik ortaya koyan 29 yaşındaki oyuncu, son olarak Mardin Büyükşehir Belediyespor formasını terletti. Mardin ekibinde 18 maçta 14 gol atarak oldukça formda bir sezonu geride bırakan Anıl, 2019-2020 sezonunda gollerini Gebzespor için sıralayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.