ANKARA’DAKİ FUARA DARICA DAMGA VURDU

Darıca 30.11.2017 - 14:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ANKARA’DAKİ FUARA DARICA DAMGA VURDU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Dünya Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Günü dolayısıyla Ankara'da başlayan CBS Günü Sempozyum ve Fuarı’na katılan Darıca Belediyesi’nin tanıtım standı ziyaretçilerin en çok ziyaret ettiği stantlardan biri oldu.

Coğrafi bilgi sistemleri konusunda farkındalığı artırmak için tüm dünyada Kasım ayında kutlanan "Dünya CBS Günü" dolayısıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan sempozyum ve fuarın açılışı, ‪Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla yapılırken, açılış programına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, fuarda Darıca Belediyesi’nin Akıllı Belediyecilik alanındaki çalışmalarını sergilediklerini ifade etti. Bakan Özhaseki “Her Daim Yüz Yüze” İle Darıca’ya Bağlandı Fuarın en dikkat çekici stantlarından olan Darıca Belediyesi standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Darıca Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Her Daim Yüz Yüze” Projesi kapsamında fuarda kurulan ekrandan Darıca’ya canlı bağlantı yaparak vatandaşlarla vir süre yüz yüze sohbet etti. Projeyi çok beğendiğini ifade eden Özhaseki, projede emeği geçenlere teşekkür etti.  
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Dünya Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Günü dolayısıyla Ankara'da başlayan CBS Günü Sempozyum ve Fuarı’na katılan Darıca Belediyesi’nin tanıtım standı ziyaretçilerin en çok ziyaret ettiği stantlardan biri oldu.

Coğrafi bilgi sistemleri konusunda farkındalığı artırmak için tüm dünyada Kasım ayında kutlanan "Dünya CBS Günü" dolayısıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan sempozyum ve fuarın açılışı, ‪Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla yapılırken, açılış programına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, fuarda Darıca Belediyesi’nin Akıllı Belediyecilik alanındaki çalışmalarını sergilediklerini ifade etti.

Bakan Özhaseki “Her Daim Yüz Yüze” İle Darıca’ya Bağlandı

Fuarın en dikkat çekici stantlarından olan Darıca Belediyesi standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Darıca Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Her Daim Yüz Yüze” Projesi kapsamında fuarda kurulan ekrandan Darıca’ya canlı bağlantı yaparak vatandaşlarla vir süre yüz yüze sohbet etti. Projeyi çok beğendiğini ifade eden Özhaseki, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.