Ankara Kar altında peki Bölgemizde Hava Nasıl Olacak?

Gebze 14.03.2017 - 08:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ankara Kar altında peki Bölgemizde Hava Nasıl Olacak?

Sıcaklıklar 6-10 derece kadar düşerken, Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ile bahar mevsimini yaşarken, yeni hafta ile kışa geri döndük. Sıcaklıklar 6-10 derece kadar düşerken,  Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde hafta sonuna kadar yağışlı ve soğuk hava etkili olacak. Batı bölgelerde özellikle İstanbul, Kocaeli, ve Trakya'da sıcaklıklar ise 6 derece düşerken, doğu bölgelerde 20 santim üzeri kar yağışı beklenirken sıcaklıkların 10 dereceye kadar düşeceği belirtildi.   YURTTA HAVA DURUMU Anadolu'nun kuzeyi ve İç  Ege'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların;  Osmaniye,  Tunceli,  Diyarbakır,  Mardin ile  Hatay ve  Adana kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak,  Bingöl ve  Muş çevrelerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı (20 cm ve üzeri) şeklinde olması bekleniyor.  Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.  Sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. ANKARA'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI Başkent  Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, kar yağışı iki gün daha etkili olacak.
Sıcaklıklar 6-10 derece kadar düşerken, Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Geçtiğimiz hafta mevsim normallerin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ile bahar mevsimini yaşarken, yeni hafta ile kışa geri döndük. Sıcaklıklar 6-10 derece kadar düşerken,  Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde hafta sonuna kadar yağışlı ve soğuk hava etkili olacak. Batı bölgelerde özellikle İstanbul, Kocaeli, ve Trakya'da sıcaklıklar ise 6 derece düşerken, doğu bölgelerde 20 santim üzeri kar yağışı beklenirken sıcaklıkların 10 dereceye kadar düşeceği belirtildi.

 

YURTTA HAVA DURUMU

Anadolu'nun kuzeyi ve İç  Ege'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların;  Osmaniye,  Tunceli,  Diyarbakır,  Mardin ile  Hatay ve  Adana kıyılarında kuvvetli yağmur ve sağanak,  Bingöl ve  Muş çevrelerinde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı (20 cm ve üzeri) şeklinde olması bekleniyor.  Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.  Sabah saatlerinde Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.


ANKARA'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Başkent  Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, kar yağışı iki gün daha etkili olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.