GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Anlaşsak bile boşanırdık!”

Spor 12.08.2020 - 20:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Anlaşsak bile boşanırdık!”

DARICA G.B İLE GÖRÜŞEN HASAN ŞERMET’TEN İLGİNÇ YORUM:

Teknik Direktör Selahattin Dervent’i kulüpte başka bir pozisyonda değerlendireceği öğrenilen Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, teknik direktör arayışlarına başladı. Gülen, geçtiğimiz sezon Muğlaspor’u Play-Off’a taşıyan başarılı teknik adam Hasan Şermet ile görüşme yaptığı ancak anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi. Gazetemizin edindiği bilgiye göre Şermet ile Darıca G.B kulüp binasında yapılan ilk görüşmede tarafların uzlaştığı, ikinci görüşmede ise anlaşmanın bozulduğu öğrenildi. BİZE UYMAYAN ŞARTLAR TEKLİF EDİLDİ Gazetemizin edindiği bilgileri doğrulayarak açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hasan Şermet,”Darıca Gençlerbirliği, kulüp yapısıyla, tesisleriyle ve çalışma ortamıyla çalışılabilecek köklü ve değerli bir kulüp. Darıca G.B’den tarafımıza yapılan görüşme talebi sonrasında Darıca’ya gelerek Arif Gülen ile görüşme yaptık. İlk görüşmede her şey olumlu geçti ve ön bir uzlaşma sağlanmıştı. Ancak ikinci görüşmede, her şey bir anda değişti ve bizim kabul edemeyeceğimiz ekonomik koşullar söylenince anlaşamadık. Açıkçası bize uygun olmayan bir teklifti. Darıca G.B ile anlaşmış olsaydık, tabiri caize kısa sürede boşanırdık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Darıca G.B’ye yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
DARICA G.B İLE GÖRÜŞEN HASAN ŞERMET’TEN İLGİNÇ YORUM:

Teknik Direktör Selahattin Dervent’i kulüpte başka bir pozisyonda değerlendireceği öğrenilen Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, teknik direktör arayışlarına başladı. Gülen, geçtiğimiz sezon Muğlaspor’u Play-Off’a taşıyan başarılı teknik adam Hasan Şermet ile görüşme yaptığı ancak anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi. Gazetemizin edindiği bilgiye göre Şermet ile Darıca G.B kulüp binasında yapılan ilk görüşmede tarafların uzlaştığı, ikinci görüşmede ise anlaşmanın bozulduğu öğrenildi.

BİZE UYMAYAN ŞARTLAR TEKLİF EDİLDİ

Gazetemizin edindiği bilgileri doğrulayarak açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hasan Şermet,”Darıca Gençlerbirliği, kulüp yapısıyla, tesisleriyle ve çalışma ortamıyla çalışılabilecek köklü ve değerli bir kulüp. Darıca G.B’den tarafımıza yapılan görüşme talebi sonrasında Darıca’ya gelerek Arif Gülen ile görüşme yaptık. İlk görüşmede her şey olumlu geçti ve ön bir uzlaşma sağlanmıştı. Ancak ikinci görüşmede, her şey bir anda değişti ve bizim kabul edemeyeceğimiz ekonomik koşullar söylenince anlaşamadık. Açıkçası bize uygun olmayan bir teklifti. Darıca G.B ile anlaşmış olsaydık, tabiri caize kısa sürede boşanırdık. Hakkımızda hayırlısı olsun. Darıca G.B’ye yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.