ANNE-BABA OKULUNDA İLK SERTİFİKALAR VERİLDİ

Darıca 17.02.2016 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ANNE-BABA OKULUNDA İLK SERTİFİKALAR VERİLDİ

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesindeki bilgi evlerinde başlatılan ‘’Anne-Baba Okulu’’ Projesi kapsamında, 2 aylık bir eğitimin ardından ilk mezunlar verildi.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimlerin ardından, veliler sertifikalarını aldılar.Diploma töreninde , mutlulukları yüzlerinden okunan veliler, eğitim sürecinde yaş seviyelerine göre çocuklarının gelişimsel özelliklerini öğrendiklerini ve öğrendikleri bu özellikleri de göz önünde bulundurarak artık çocuklarına çok daha bilinçli yaklaştıklarını ifade ettiler. Eğitimin aynı zamanda aile içi iletişime de gözle görülür bir katkı sağladığını belirten veliler, düzenlenen törenle sertifikalarını Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan alırken, kendilerine bu imkanı sağladığı için Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.   Başkan Karabacak ise ,İki ay boyunca eğitim alarak, gerek çocuklarıyla ve gerekse eşleriyle iletişimlerine katkı sağladığına inandığı ‘’Anne-Baba Okulu’’ Projesine katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek , aile içi iletişimle ilgili bu tür eğitimlerin devam edeceğini müjdeledi.
Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesindeki bilgi evlerinde başlatılan ‘’Anne-Baba Okulu’’ Projesi kapsamında, 2 aylık bir eğitimin ardından ilk mezunlar verildi.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimlerin ardından, veliler sertifikalarını aldılar.Diploma töreninde , mutlulukları yüzlerinden okunan veliler, eğitim sürecinde yaş seviyelerine göre çocuklarının gelişimsel özelliklerini öğrendiklerini ve öğrendikleri bu özellikleri de göz önünde bulundurarak artık çocuklarına çok daha bilinçli yaklaştıklarını ifade ettiler. Eğitimin aynı zamanda aile içi iletişime de gözle görülür bir katkı sağladığını belirten veliler, düzenlenen törenle sertifikalarını Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan alırken, kendilerine bu imkanı sağladığı için Başkan Karabacak’a teşekkür ettiler.

 

Başkan Karabacak ise ,İki ay boyunca eğitim alarak, gerek çocuklarıyla ve gerekse eşleriyle iletişimlerine katkı sağladığına inandığı ‘’Anne-Baba Okulu’’ Projesine katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek , aile içi iletişimle ilgili bu tür eğitimlerin devam edeceğini müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.