19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Anne katili tutuklandı

Kocaeli 15.04.2016 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Anne katili tutuklandı

Karamürsel İlçesi'nde annesinin başını keserek öldüren 36 yaşındaki Emrullah Bingöl tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kaynak: Anne katili tutuklandı

Olay dün, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olan Emrullah Bingöl, bir süre önce ağabeyi Cemil Öztürk'ü bıçaklaması nedeniyle dün tutuksuz yargılandığı davada ifade verdi. Emrullah Bingöl daha sonra annesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. İddiaya göre, Emrullah Bingöl evdeki işlerle uğraşırken, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk eve geldi. Hatice Öztürk mahkemeden gelen oğluna, "Bu kadar suç işledin, seni nasıl saldılar" dedi. Anne ile oğlu arasında tartışma yaşanırken, komşuları eve geldi. Hatice Öztürk herhangi bir sorun olmadığını söyleyince komşuları evden uzaklaştı. Emrullah Bingöl daha sonra evin kapısını ve pencerelerini kapatarak annesine saldırdı. Evden "İmdat" sesi geldiği duyulurken, şüphelenen komşuları polise haber verdiler. Eve gelerek içeri giren polisler, Emrullah Bingöl'ün bıçakla annesinin başını kestiğini, kadının kafasının vücudundan ayrıldığını gördü. Emrullah Bingöl gözaltına alınırken, psikolojik sorunları olduğu çevresindekilere, "Ben İsa'yım, mesihim" dediği öğrenildi. Emrullah Bingöl'ün ayrıca "Öztürk" olan soyadını değiştirerek, "Bingöl" soyadını aldığı öğrenildi. Yapılan sağlık kontrolünün ardından Emrullah Bingöl bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Karamürsel Adliyesi'ne sevk edildi. Emrullah Bingöl tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Almanya'da yaşayan, dün mahkeme için Karamürsel'e gelen Cemil Öztürk annesinin ölümünün üzüntüsünü yaşadı. Cemil Öztürk psikolojik sorunları olan kardeşinin kendisini aileden soyutladığını, bu nedenle de soyadını değiştirdiğini söyledi. Hatice Öztürk ise Karamürsel Merkez Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilirken, yakınları büyük üzüntü yaşadılar. KORKUNÇ VAHŞET! ANNESİNİN BAŞINI KESTİ
Karamürsel İlçesi'nde annesinin başını keserek öldüren 36 yaşındaki Emrullah Bingöl tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kaynak: Anne katili tutuklandı

Olay dün, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olan Emrullah Bingöl, bir süre önce ağabeyi Cemil Öztürk'ü bıçaklaması nedeniyle dün tutuksuz yargılandığı davada ifade verdi. Emrullah Bingöl daha sonra annesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. İddiaya göre, Emrullah Bingöl evdeki işlerle uğraşırken, annesi 75 yaşındaki Hatice Öztürk eve geldi. Hatice Öztürk mahkemeden gelen oğluna, "Bu kadar suç işledin, seni nasıl saldılar" dedi. Anne ile oğlu arasında tartışma yaşanırken, komşuları eve geldi. Hatice Öztürk herhangi bir sorun olmadığını söyleyince komşuları evden uzaklaştı.

ka1.jpgEmrullah Bingöl daha sonra evin kapısını ve pencerelerini kapatarak annesine saldırdı. Evden "İmdat" sesi geldiği duyulurken, şüphelenen komşuları polise haber verdiler. Eve gelerek içeri giren polisler, Emrullah Bingöl'ün bıçakla annesinin başını kestiğini, kadının kafasının vücudundan ayrıldığını gördü.

Emrullah Bingöl gözaltına alınırken, psikolojik sorunları olduğu çevresindekilere, "Ben İsa'yım, mesihim" dediği öğrenildi. Emrullah Bingöl'ün ayrıca "Öztürk" olan soyadını değiştirerek, "Bingöl" soyadını aldığı öğrenildi.

Yapılan sağlık kontrolünün ardından Emrullah Bingöl bugün yoğun güvenlik önlemleri altında Karamürsel Adliyesi'ne sevk edildi. Emrullah Bingöl tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Almanya'da yaşayan, dün mahkeme için Karamürsel'e gelen Cemil Öztürk annesinin ölümünün üzüntüsünü yaşadı. Cemil Öztürk psikolojik sorunları olan kardeşinin kendisini aileden soyutladığını, bu nedenle de soyadını değiştirdiğini söyledi.

Hatice Öztürk ise Karamürsel Merkez Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilirken, yakınları büyük üzüntü yaşadılar.

KORKUNÇ VAHŞET! ANNESİNİN BAŞINI KESTİ

ann.gif

mez.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.